Sellist lapsevanemat ei ole, kes poleks olnud hädas lapse lõputute „miksidega“. Miks lindudel ei ole hambaid? Miks puude lehed sügisel värviliseks lähevad? Miks kured kolmnurgas lendavad? Miks…?

Kuidas seletada lihtsaid asju nii, et lapsel oleks lihtne nendest aru saada? Eelkoolilastele ja algklasside õpilastele kirjutatud „Lood loodusest“ on korraga nii loodusteatmik lastele kui ka selgitamiskäsiraamat laste vanematele. Sest lapselikult lihtsad küsimused saavad siin selged, lühikesed, lihtsad vastused. Täpselt sellised, nagu lapsed emmelt-issilt ootavad.

Põnevat lugemist, haaravat tegevust ja 100 unikaalset kleepsu


Värsket tegelusraamatut saab osta ainult Maxima kauplustest üle Eesti. Aga miks on see just tegelusraamat, mitte lihtsalt juturaamat? Sest „Lood loodusest“ pakub lastele lugemise kõrval muudki tegevust.

Siit leiab nuputamist-joonistamist, ent hasarti tekitav ja kaasahaarav on ka võimalus raamatusse kleepse koguda. Kokku tuleb koguda ja raamatusse kleepida 100 erinevat kleepsu, neist igaühel peal Remo Savisaare unikaalsed loodus- ja loomafotod! Nii on „Lood loodusest“ maiuspalaks mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutest loodusfotofännidele.

Remo Savisaar on tippfotograaf, kelle töid on kõrgelt hinnatud paljudes välisriikides, üks tema pildipäevik on aga aasta loomafotode kategoorias tunnistatud lausa maailma parimaks. Raamatus „Lood loodusest“ vestab Remo lugejale lugusid ka sellest, kuidas tema kuulsad pildid sünnivad.

Kuidas 100 ahvatlevat kleepsu raamatusse kokku koguda?


„Lood loodusest“ on seda erilisem, et raamatut saab osta ja selle sisse kleepse muretseda ainult 2. maini. Kust ja kuidas kleepse saab? Ikka ainult Maximast! Ostes spetsiaalse, raamatu kampaaniamärgisega toote, saab kaasa ka kaks tasuta kleepsu. Tasuta kleepsud tulevad kaasa ka mistahes vähemalt 15-eurose ostuga. Ning kleepse saab Maximast ka eraldi osta, kahekaupa pakis, hinnaga vaid 99 senti pakk.

„Lood loodusest“ ilmus eesti ja vene keeles. Ent samal ajal jõudis poodidesse ka Maxima eestikeelne „Looduse nupuraamat“ vahvate, loomade ja lindude elu puudutavate värvimis- ning nuputamisülesannetega. Nupuraamat maksab 1,49 ja raamat „Lood loodusest“ vaid 3,99 eurot — nii soodsaid, aga samas sisukaid raamatuid ei ilmu Eestis iga päev!

Armastad loodust ja loomi? Too „Lood loodusest“ ja „Looduse nupuraamat“ koju ning võta aega. Kvaliteetaega koos lastega.

OSALE LOODUSLUGUDE KONKURSIL!
Maxima tegelusraamatud lastele on olnud Eestis viimaste aastate suurima tiraaži ja läbimüügiga raamatud. Sarnaselt eelmiste aastatega on ka nüüd koos raamatu ilmumisega välja kuulutatud lasteaedadele ja koolidele looduslugude konkurss, kus parimad tööd saavad auhinnatud.

Seekord on auhindadeks loodusega seotud kohtade — Pokumaa, Eesti Loodusmuuseumi, Tartu Ülikooli loodusmuuseumi, Tipu Looduskooli ja Pernova Loodusmaja külastamine. Loe raamatukampaaniast ja looduslugude konkursist lähemalt

Lood loodusest“ ja „Looduse nupuraamat“ on müügil Maxima kauplustes

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid