RETSEPT | Marjakrõbedik

Levinud on arvamus, et külmutatud tooted kaotavad oma värskuse, vitamiinid ja maitsed. Südamerahuga saame aga kinnitada, et Hortexi külmutatud marjad on vitamiini- ja mineraalaineterikkad tänu spetsiaalsele külmutustehnikale. Kui värsketes köögi- ja puuviljades ning marjades hakkab vitamiinide hulk pärast korjamist järjest vähenema, siis külmutades jääb see täielikult alles.
Hortexi toodetes kasutatakse šokikülmutamist, mis tähendab, et marjade temperatuur viiakse järsult madalamale kui –30 kraadi. Teisisõnu jääb nendesse maksimaalselt pikaks ajaks võimalikult palju vitamiine. Hortexi külmutatud puuviljasegu lihtsalt pakatab vitamiinidest, mida kevadel vajame.
Jagame teiega ühte imemaitsvat marjakrõbediku retsepti, mille valmistamisel saad kasutada Hortexi puuviljasegu. Lisandiks soovitame valida oma lemmikjäätise!
Koostisosad
- 1 pakk Hortexi puuviljasegu
- 250 g nisujahu
- 150 g suhkrut
- 100 g kookoshelbeid
- 100 g võid
- jäätist
Eelkuumuta ahi umbes 190 kraadini. Sulata potis või. Sega nisujahu, suhkur ja kookoshelbed omavahel kausis. Lisa kuivainete segule sulatatud või ja sega veel kord. Määri küpsetusvormi põhi ja ääred võiga, vala sinna puuviljasegu ning puista peale väikesed taignatükikesed. Küpseta ahjus 30–35 minutit, kuni magustoit on kuldpruun. Serveeri oma lemmikjäätisega.