Spetsiaalselt Black Food Festivali jaoks koostatud menüüsse on Saa valinud pearoaks mac and cheese veisesaba ja musta trühvliga ning magustoiduks musta õuna kreemi mandlipiima ja söestatud beseega. Viimase roa puhul küpsetatakse õunu röstitud heinte sees ning peale püreestamist värvitakse tuhaga.

Black Food Festivalil on musta toitu pakkumas ka teised kokad ning söögikohad, näiteks tuntud toidumeister Peeter Pihel restoranist Fotografiska. Sündmusel saab nautida musti pitsasid, kooke, jäätiseid, burgereid, nuudleid ja palju muud. Üritusele lisavad efektsust mustad kodusisustusaksessuaarid, ehted jne. Festivali meelelahutusprogrammi kuuluvad erinevad loomingulised töötoad, vestlused ja võistlused, päeva juhib Robin Juhkental.

Korraldajad järgivad Terviseameti piiranguid ja nõudeid, sisse pääseb kindlatel ajavahemikel, kuhu on ostetud pilet. Avatud on ka õueala. Eestis eelmisel aastal esmakordselt toimunud Black Food Festival Tallinn on varem aset leidnud ka Budapestis, Berliinis, New Yorgis, Londonis, Helsinkis ja mujal.

Kogu perele sobiv Black Food Festival Tallinn toimub 21. novembril kell 11.00-20.00 Põhjala Tehases (Marati 5a, Tallinn). Piletid on müügil Ticketeris ning neid on saadaval piiratud arv. Lisainfo www.blackfoodfest.ee.