Lunden Food toodab tooteid nii privat label toodetena kui ka oma kaubamärgi Chef Lundén all. Chef Lundén tootebrändi tarbijad ootavad, et valmistoit oleks kvaliteetne ja maitsev. „Me valmistame peamiselt värskeid tooteid – iga päev toimub tellimuste vastuvõtt, tooraine ettevalmistus, tootmine, komplekteerimine ja väljastus. Paljude võileibade jaoks küpsetatakse eelmisel päeval värsked saiad või leivad, mis jõuavad varahommikul meie tootmisesse. Kõige lihtsama singi-juustu võileiva näitel on toorainest – tooteni protsess järgnev: laos valmistatakse ette kõik vajaminevad singid ja juustud, köögivilja osakonnas pestakse salat, viilutatakse tomat ning saadetakse tootmisesse, kus need komponendid kõik üheks võileivaks kokku pannakse ning seejärel pakitakse,“ selgitas müügi- ja turundusjuht Evelin Toomela.

Ettevõte on viimastel aastatel kiiresti kasvanud ja seetõttu on tootmisvõimekuse suurendamisse viimastel aastatel ka palju investeeritud. „Kolm aastat tagasi suurendati Lunden Foodi tootmispinda peaaegu kahekordseks – investeering laienemisse oli ligi neli miljonit eurot. Samal ajal oleme investeerinud ka uude küpsetusliini, uutesse võileivaliinidesse ja paigaldanud võileivaliinide peale täiendava tooteohutuse tagamiseks toodete läbivalgustusseadmed,“ kommenteeris Toomela.

Vaata videost, kuidas Lundeni tehases võileibu ja muid toite valmistatakse ning sirvi Delfist ka teiste toidutööstuste videoid.

Avatud toidutööstuste nädal toimub Eesti Toiduainetööstuse Liidu, Maaeluministeeriumi ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja koostöös. Avatud toidutööstuste nädala korraldamist rahastatakse turuarendustoetusega.

Jaga
Kommentaarid