Berry rõhutas, et prints William ja Kate Middleton on "tõeliselt armas" paar, kes "armastavad üksteist" ja tahavad teha Suurbritannia jaoks "kõik, mis võimalik". Berryga on abielupaari pisipojal ka üks armas seos, nimelt oli prints Louis´i üks esimesi sõnu Mary, sest ta tundis telekoka ära pere köögis olevatelt kokaraamatutelt. Kui Berrylt küsiti Kate´i küpsetamisoskuste kohta vastas ta, et viimane käib tüllega hästi ümber ja nagu iga tavaline ema, küpsetab ka Kate oma laste sünnipäevakoogid ise.

Berry sõnul olevat Kate talle rääkinud, et ülikooli ajal püüdis prints William talle oma kokandusalaste oskustega muljet avaldada.

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna kohtusid Šotimaal St. Andrewsi ülikoolis õppides ja Kate´i sõnul valmistas prints William talle "igasuguseid toite, näiteks Bologna kastet."

Kui Kate´ilt küsiti, et kas prints William teeb talle endiselt süüa vastas ta: "Vahetevahel, ta on hea hommikusöögi valmistamises." Praegusel ajal on Kate see, kes kodus süüa teeb. Prints William mainis seda ka telesaate filmimisel, lisades, et tema oskab teha teed, aga mitte süüa."

Saates viis Berry Kate´i ja prints Williami kööki, et valmistada pidulikud toidud 150-le erineva heategevusorganisatsiooni töötajale.

Saate ajal, mis oli Berry sõnul "täielikult prints Williami idee", veetsid mõlemad aega pagariga individuaalselt ja rääkisid neile südamelähedastel teemadel.

Allikas: Daily Mail

Jaga
Kommentaarid