03.03.2014, 11:31
Küülik kirsimaitselises õlles

Küülik kirsimaitselises õlles
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 tk Küülik
- 3 sl Nisujahu
- Sool
- Must pipar
- 2 sl Või
- 2 sl Õli
- 3 tk Sibul
- 1 sl Kuivatatud tüümian
- 2 pdl Kirsimaitseline õlu (Pulsi Tume Kirss)
- 100 g Kuivatatud kirsid
1. Tükelda küülik kaheksaks tükiks, maitsesta jahu, soola ja pipraga ning veereta lihatükke kergelt jahusegus. Kuumuta paksupõhjalises haudepotis või ja õli, kuni rasvaine hakkab vahutama.
2. Pruunista lihatükid jao kaupa mõlemalt poolt hoolega. Tõsta ootele.
3. Lisa viilutatud sibulad. Kuumuta keskmisel kuumusel, kuni sibulad on kergelt klaasjad. Lisa tüümian, õlu ja pool kirsikogusest ning pruunistatud lihatükid. Kuumuta keemiseni, kata pott kaanega ning hauta vaiksel kuumusel 1,5–2 tundi.