Võileib Caesari salati ainetel 4-le

Vaja läheb:
4 viilu Meie Eesti rukkileiba
12 Nõo viilu kalkunifilee suitsusinki
30 g Saaremaa võid
Rooma salati lehti või paari little gem salatipead
50 g Saare Old juustu, kartulikoorimisnoaga tõmmatud laastud
Kirsstomateid, poolitatuna
Soola ja pipart

Caesari kaste:
1 küüslauguküüs, purustatuna
1 tl sidrunimahla
1 tl Maadlexi sinepit
1 dl Maadlexi majoneesi
50 g Saare Old juustu

Valmistamisõpetus:

Töötle kõik kastme ained purustajas ühtlaseks. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Tõsta kaste kõrvale. Määri rukkileivale võid. Aseta sinna Rooma salati lehti. Salatilehtedele tõsta tükeldatud kalkunifilee, millele säti korralik peotäis juustulaaste ja poolitatud kirsstomateid. Kõige peale säti külluslik Caesari kaste. Viimistle võileib soola ja pipraga.

Ideaalse võileiva kampaania on loodud sooviga inspireerida inimesi katsetama võileibade tegemisel uusi ja põnevaid maitseid. Kampaanias löövad kaasa Eesti Leivatööstus, Maadlex, Nõo Lihatööstus, Bambona ning Saaremaa Piimatööstus, kes kõik pakuvad võileibade valmistamiseks kvaliteetseid kodumaiseid tooteid. Hobikokk Tuuli Mathiseni abiga on lehele www.võileib.ee kokku kogutud ka parim valik kõikvõimalikke isuäratavaid võileibu, millest sobiva leiab endale igaüks. Jätku võileiba!

Jaga
Kommentaarid