Mängu reeglitega tutvu SIIN ja vaata retsepti allpool.

Sealihalõigud keefiri ja riivleiva paneeringus

Retsept: Grete Šillis

  • 200 g sealiha seljakarbonaadi
  • keefiri
  • pakk Veski Mati Riivleiba
  • hakklihamaitseainet
  • tükeldatud aedube
  • paprikat
  • suvikõrvitsat
  • õli küpsetamiseks

Lisa ühte kaussi keefir ja teise riivleib. Lõika seljakarbonaadist keskmise suurusega tükid ja tambi õrnalt lihahaamriga läbi. Aseta tambitud liha viil esmalt keefiri ja seejärel riivleiva sisse. Kuumuta pann ja aseta paneeringus liha viilud pannile ning prae mõlemalt poolt vähemalt 10 minutit või kuni liha on seest küpsenud. Keeda aedoad ning grilli grillpannil paprikatükid ja suvikõrvitsaviilud ning serveeri koos paneeritud lihaviiludega.

Jaga
Kommentaarid