15.09.2016, 19:30
Taevalik hõrgutis gurmaanile — paneeritud kuningkrevetid tšilliga
Krevette sa kas armastad või ei meeldi need sulle üldse. Seekordses retseptiklipis valmib gurmaaninaudingut pakkuv roog — valmis saavad paneeritud kuningkrevetid tšilliga.
Paneeritud kuningkrevetid tšilliga
Retsept: Grete Šillis
- 1 pakk (300 g) kuningkrevette
- 1 pakk Veski Mati riivsaia
- 3 spl Santa Maria magusat tšillikastet
- 1 kanamuna
- 25 g laktoosivaba võid
- 1 keskmise suurusega punane tšillikaun
- 4 pisemat küüslauguküünt
- salatisegu
- redist
- granaatõunaseemneid
- kantaluupi (cantaloupe melonit)
- Kreeka pähkleid
Sulata krevetid üles. Pese ja puhasta tšillikaun seemnetest ning haki peeneks. Puhasta küüslauk ja viiluta. Löö kaussi lahti muna ja vispelda kergelt läbi. Kalla teise kaussi riivsai. Aseta sulanud krevetid munasegusse ja lisa seejärel riivsaia. Paneeringus krevetid jäta mõneks ajaks kõrvale. Kuumuta pann, lisa rasvaine, peeneks hakitud tšilli ja küüslauguviilud. Lisa paneeringus krevetid tšilli-küüslaugu segusse ja küpseta pannil umbes 10 minutit või kuni oled veendunud, et krevetid on seest küpsenud. Aseta taldrikule salatisegu, lisa viilutatud redis, tükeldatud kantaluup, granaatõunaseemneid ja Kreeka pähkleid ning kõige peale paneeritud krevetid.
Head isu!