17.06.2016, 17:50
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Valatava taignaga mozzarella-peperoni pitsa
Väidetavalt on peakokad aastaid püüdnud leida viisi, kuidas pitsatainas muuta nii vedelaks, et seda ei peaks rullima ja loopima, vaid saaks tellimuse tulekul kiirelt pannile kallata ning eelküpsetada. Lahendus on tänaseks leitud.
FOTO:
Pitsataigna tegemise algus, keskpaik ning ka küpsetamine meenutavad tugevalt pannkookide või crepp'ide valmistamist. Ühe suure erinevusega - nimelt ei kasutada kahe viimase roa taignas pärmi.
Aga tulemus on vedelalt valatud "pitsasaial" väidetavalt sama hea kui rullitaval taignat. Katsetage järele. Pidage aga kinni ühest pitsavalmistamise reeglist - vähem on rohkem. Ehk siis pigem tehke mitu erinevat pitsat erinevate katetega, kui püüdge kõik soovitu ühele taignale sobitada.
Vaata, kuidas valmistada valatava taignaga õhukest pitsat: