Gurmaani ostukoti täitmiseks

Lett, mille täitmise eest hoolitseb Eugenio’s Gastronoomia, on otsekui läbilõige Itaalia gurmeepoest: mozzarella, burrata, sini- ja valgehallitusjuustud, Mortadella, Bresaola ja teised singid, lisaks pesto, oliivid, värske oliivõli, kalmaarid õlis jne.

Kalaleti staar on mõistagi austribassein, kus austrikarbid Gillardeau nr 4 ja Geay nr 3 ootavad oma ostjat. Seda gurmeevalikut täiendavad sinimerekarbid ning must ja punane kalamari. Oma koha on leidnud lõhefilee, ahven ja forell. Kalaletti varustavad Kalamajakas, Kalakala & Pojad ja Peetri Lõheäri.

Veski Market on tõeline gurmaanide paradiis. Peale tavapäraste maitseainete peatub pilk põhjalikul Umami maailma valikul, kust ei puudu safran ja Scorpioni tšilli. Kodumaiseid ürte pakub Tamme Talu ürdiaed.

Lihalett üllatab mitmekesise looma- ja linnuliha valikuga Eestist ja mujalt maailmast. Letil on leidnud koha nii Willi Lihamaailma, Mihkli Lihaäri kui ka Linnamäe Lihatööstuse parimad palad. Valikus on sea- ja lambaliha, pardifilee ning kana- ja veiseliha nii maitsestatult, šašlõkina kui ka maitsestamata steikidena – midagi igale maitsele.

Puu- ja juurviljaosakonnas on lai ja mitmekesine tootevalik, paljud kaubad on pärit otse Itaaliast või Eesti talutootjatelt.

Hea on teada, et Veski Market on Laagris ja lähiümbruses ainuke koht, kust saab soetada Muhu leiba ja värsket pastat.

Siin on, mida avastada. Ja seda on lihtne teha, sest teenindajad on alati sõbalikud, naeratavad ja abivalmid.

Veski Marketis pakutavate tavatoodete hinnatase on sarnane teiste toidupoodide hindadega, gurmee- ja eritoodete puhul on hinnatase sarnane kesklinna juhtivate toidupoodidega. Kes meist ei sooviks endale vahel midagi paremat ja kallimat lubada?

Näiteid hindadest

  1. Eesti juust riivitud, 200 g 2,25 €

  2. Külmutatud kaneelisaiake, 320 g 2,10 €

  3. M&Mi Kodune kotletisegu, 500 g 3 €

  4. Peetri viilutatud graavisoolalõhe, 1 kg 29,90 €

  5. Olivia rapsiõli, 1 L 3,85 €

  6. Itaalia tiramisu, käsitsi valmistatud 5 €

  7. Austrid Gillardeau nr 4 2,65 €

  8. Willi pardi rinnafilee Unagi, 1 kg 28,90 €

  9. Willi filet mignon’i steik Brasiilia, 2 x 150 g 25,30 €

  10. Pesto Genovese, 1 kg 31,20 €

Veski Market pakub sulle ka soodustusi. Kui registreerid end kliendiks, saad esimeselt ostult 15% allahindlust. Edaspidi säästad püsikliendisoodustusega igalt ostult 5%.

Veski Market ei ole mõeldud teenindama ainult kohalikku Laagri kogukonda, siit tasub kõigil läbi astuda, kui plaanis midagi head kokata.

Ja kui retsepte mõeldes tekib ideepaus, võib lehitseda Veski Marketi väljaantavat 68-leheküljelist ajakirja Veski Gurmaan, mis sisaldab nõuandeid pakutavate toodete kasutamise kohta, toob esile populaarsemad tooted ja pakub arvukalt retsepte.

Lisateenused käe-jala juures

Veskimöldre keskuse parkla on avar ja mugav, kust saab ka rentida Alexela järelkärusid ja Bolti minibusse. Pakke saab mugavalt kätte ja saata Smartposti ja DPD pakiautomaatidest.

Keskuse hoones on ka ilusalong, söögikoht, lille-, veini- ja juustupood.

Keskusest väljudes jääb pilk pidama Gardet Prestige’i ürituskeskuse kõrgetel akendel – siin saab pidada sünnipäevasid, pulmi ja teisi üritusi, samuti toimuvad kogukonna tähtpäevade tantsu- ja klubiõhtud.

Jaga
Kommentaarid