Kuna hilissügisesel ja pimedal ajal ei ole varem jalgpalli maailmameistrivõistlusi peetud, on olukord kõigile uus. Kuid maailmameistrivõistlused annavadki ideaalse võimaluse luua uusi traditsioone ja harjumusi, leida uusi sõpru ja taaskohtuda vanadega. Ärge hakakegi kodus õhtusöögi valmistamisega jändama, ühendage meeldiv hoopis kasulikuga: võtke kallim, sõbrad või pere kaasa ja tulge hoopis Hiiu Pubisse! Isegi kui jalgpall ei läida südames lõket, siis süüa saab pubis alati kõrgel tasemel ja mitte keegi ei jää nälga. Ja nimelt suurvõistluse tarbeks on Hiiu Pubi kokad uuendanud ka oma põhimenüüd, lisades sinna just jalgpalli vaatamise juurde sobivaid eineid.

Kõht täis sporti vaadates

Tühja kõhuga ei ole kuigi hea sporti jälgida, pealegi võib keelekaste hakata nii kiirelt liiga tegema. Seetõttu ongi alati sobilik tulla Hiiu Pubisse jalgpallist emotsioone saama tühja kõhuga. Nagu mainitud, on peakokk lisanud just maailmameistrivõistlusi silmas pidades menüüsse mõned uued road, mis võiksid veelgi kindlamalt meelitada inimesi just Hiiule tulema. Alustame klassikalisest piprapihvist, mis on toodud menüüsse just jalgpalli silmas pidades. Seda mehelikku rooga saab nautida varaste kartulite ja kreftise piprakastmega. Klassikaline toit klassikalise spordiga.

Menüüs on ka muud uut ja huvitavat: näiteks pardilihasalat, mille juures flambeeritud pirn. Samuti pakutakse nüüdsest Hiiu Pubis ka terve päeva hommikusööki. Loomulikult jäid menüüsse paika ka kõik klassikalised grillroad, burgerid ja mõnusad magustoidud. Kuid jalgpalli juurde sobivad peamiselt ikkagi suupisted, see on näksimist soodustav meelelahutus. Seetõttu ongi laienenud ka suupistete valik, kust saab tellida jalgpallieinete klassikat: bataadifriikartulid, küüslauguleivad, krõbekiluampsud, vürtsikad kanatiivad, käsitööjuustupallid ja palju muud.

Hiiu Pubi: Jalka MM

Võistlusaeg algab Vennaskonna kontserdiga

Nagu sellest kõigest veel ei piisaks, on Hiiu Pubi pererahvas otsustanud lüüa Katari maailmameistrivõistlused käima tõeliselt suursuguse peoga: 18. novembril toimub Hiiu Pubis legendaarse Eesti punk-rokkbändi Vennaskond kontsert. Eelmüügipileteid vahendab Fienta.com ja need on saadaval kõigile huvilistele!

(...) ja kuigi tema teooriaid lükati ümber, purustati ja naeruvääristati päevast päeva ja tuhat korda päevas, kõnetoolides, teleekraanil, ajalehtedes ja raamatutes, ja demonstreeriti kõigile nende haletsusväärset olemust, ei paistnud tema mõju sugugi kahanevat. Ikka leidus uusi lihtsameelseid, kes ootasid, et ta neid õnge võtaks. Ei möödunud ainsatki päeva, kus Mõttepolitsei poleks paljastanud spioone ja sabotööre, kes tegutsesid tema juhendusel. Ta käsutas tohutut varjuarmeed, konspiraatorite põrandaalust võrku, kelle eesmärgiks oli kukutada Riik. Selle nimeks arvati olevat Vennaskond.“

Alustage kuu aja pikkust jalgpallipidu võimsa kontserdiga ja nautige Hiiu Pubis igat jalgpallimängu, nagu see oleks teil viimane! Ekraanide ees näeme!

Lähemalt uuri mängude kava ja pakutava kehakinnituse kohta: www.hiiupubi.eu

Vana hea Hiiu Pubi

Nõmme tuiksoonel asuv Hiiu Pubi on leidnud koha iga nõmmelase südames. Pubi eesmärk on pakkuda kohalikule elanikule taskukohase hinnaga heatasemelist toitu ja teenindust ning nädalavahetuseti luua meeleolu mõnusate live-muusikaõhtutega. Lisaks on pubi teisel korrusel avatud piljardiklubi Hill Hill, kus saab peale piljardi mängida veel Dartsi ja Shuffleboardi. Hiljuti renoveeriti kogu maja ja pubi kõrvale ehitati suur õdus terrass, mis mahutab suvekuudel istuma ligi 100 inimest. Hiiu Pubi on avar ja valgusküllane, mahutades esimese korruse ruumidesse 120 inimest. Lisaks meelelahutuslikule poolele on pubi teisel korrusel võimalik korraldada konverentse ning firma- ja erapidusid ligi 70 inimesele. Hiiu Pubi köök on avatud mõlemal korrusel.

Jaga
Kommentaarid