„Kõige selle tulemusena on Telia TV klientidel 12 järgneva nädala jooksul eksklusiivne võimalus kaasa elada Eesti andekate hobikokkade pingelisele mõõduvõtmisele. „MasterChef Eesti“ kulminatsioon saabub detsembris, mil selgub MasterChef Eesti tiitli ja 10 000 euro võitja,“ ütles Kiik.

„MasterChef Eesti“ peaprodutsent Kaupo Karelsoni kinnitusel pole Eestis varem nii võimsa kujundusega stuudiot kui „MasterChefi“ oma varem olnud. „Lisaks kõikvõimalike toiduainetega täidetud sahvrile ja köögitarvetega laole ehitati stuudiosse 12 voolava vee, pliidi, ahju ning muude vahenditega täielikult toimivat töökohta.“

Kuigi Karelsoni sõnul võis eeldada, et saatesse tuleb kandideerima heade kokandusoskustega inimesi, ületas osalejate tegelik tase kõik ootused. „Osalejad on väga erinevatelt elualadelt ning kõikjalt üle Eesti – Kilingi-Nõmmelt kuni Narvani.“

Peaprodutsendi kinnitusel saab värskes saatesarjas draamat olema palju. „Näeme nii kurbuse- kui õnnepisaraid ja ebaõnnestumisi üsna lihtsate toitude puhul, aga ka tõelisi šedöövreid keerulistes ülesannetes,“ avas Karelson sarja tausta.

Selle, kes on Eesti parim amatöörkokk, selgitavad välja „MasterChef Eesti“ kolm raudset kohtunikku: Eesti tipprestoranide peakokk Orm Oja, pagarite legend Õie Pritson ning taevalike õhtusöökide ja maitsete meister Mihkel Heinmets.