Kiire ja tervislik munasalat sepikul aitab esmaspäeva alustada. Lõunasöögiks viska kokku kiire salat oma lemmik-aedviljadest, kanast ja pastast. Õhtusöögiks tee püreesuppi - lihtne valmistada, vitamiinirikas ja saad sinna sisse panna täpselt neid köögivilju, mis ise heaks arvad!

Esmaspäev

TEISIPÄEV

Hommikusööki võid lausa silmadega süüa, kuid ole mureta - see toorpuder maitseb täpselt sama hästi kui välja paistab! Kiireks lõunaks prae hakkliha köögiviljadega ja õhtuks klassika! Keeda kartuleid kohe rohkem, saad neid järgmisel päeval ära kasutada.

Teisipäev

KOLMAPÄEV

Hommikusöögiks söö muna ja peekoniga burgerit, lõunasöögiks pane tortilja sisse eelmise päeva strooganovi ja muud meelepärast ja õhtuks valmista karjuse pirukat. Kui keetsid eelmisel päeval rohkelt kartuleid, saad neist täna kartulipudru valmistada.

Kolmapäev

NELJAPÄEV

Astelpaju on kodumaine supermari, mida võiks palju sagedamini süüa, pane näiteks smuuti sisse! Lõunaks keeda tatar ja miksi see erinevate köögiviljadega. Õhtuks paneeri kala ja valmista juurde koorene kartulisalat.

Neljapäev

REEDE

Kiputakse arvama, et sooja hommikusöögi valmistamine võtab hommikul ilmatuma aja, tegelikult valmivad hommikusöögileivakesed 15-minutiga. Lõunaks tee mõnus fetamääre ja pane see seene sisse. Õhtul patusta viineritega, lapsed kiidavad!

Reede

LAUPÄEV

Vahvlid ei pea olema alati magusad ja kikerhernejahu kasutades on need ka toiteväärtuselt paremad. Lisa muna, peekonit ja köögivilju. Lõunaks tee pitsat. Pane tortilja peale seda, mis kapis leidub ja kui tomatimöksi valmistada ei viitsi, kasuta tomatipastat. Õhtusöögiks valmista kosutavad lihapallid, serveerida võid neid millega iganes - tatra, pasta, riisi või kartuliga.

Laupäev

PÜHAPÄEV

Pannkoogipühapäevaks valmista luksusliku täidisega kreppe, lõunaks pane kokku külmkapijääkidest salat ja õhtusöögiks kiiresti valmiv kanarisoto.

ÕHTU: Ahjurisoto

Pühapäev