Alusta nädalat magusalt! Lõunaks valmista kiire ja kosutav supp ja õhtuks õhuline köögiviljapuder koduse kanakastmega.

Esmaspäev

TEISIPÄEV

Valmista korraga suurem kogus müslit - tuleb kokkuvõttes odavam ja saad seda veel teistelgi hommikutel või vahepalana nautida. Eelmise päeva pudrust valmista kotletid ja päev lõpeta kiire köögiviljavokiga.

Teisipäev

KOLMAPÄEV

Proovi hommikusöögiks teistmoodi putru, lõunaks pane tortillale tomatikaste ja kõike seda, mida külmkapis leidub. Õhtusöögiks pane ahju riis ja kanakintsud!

Kolmapäev

NELJAPÄEV

Kas sa oskad ikka seda päris head ja õiget omletti teha? Serveeri sinna juurde meelepärast värsket. Lõunaks kiire kana-tatrasalat ja on ju neljapäev - ikka kala!

Neljapäev

REEDE

Kui tegid teisipäeva hommikuks suurema koguse müslit, võid seda kausismuutisse lisada. Eelmisest õhtust üle jäänud kala saad ära kasutada lõunases salatis. Õhtuks valmista tervislik lasanje suvikõrvitsast.

Reede

LAUPÄEV

Nädalavahetusel on aega hommikuks midagi toekamat kokata, proovi inglise hommikusööki. Lõunaks kogu külmkapist kokku jäägid - valmista neist salat või hoopis ühepanniroog. Õhtuks takod ja tee suu magusaks vaarikabrüleega.

LÕUNA: Pane kokku maitsev ja kiire lõuna sellest, mis eelmistest toidukordades alles on jäänud

Laupäev

PÜHAPÄEV

Pühapäeva alusta ikka pannkookidega, lõunal lase fantaasial lennata ja kogu salatikaussi kõik oma lemmikköögiviljad, mis veel kasutamist ootavad. Õhtuks küpseta suvikõrvitsast juustune pärg, see on tõeline hitt!

Pühapäev