Maasikatort peaks olema iga suvise peo lahutamatu osa. Kui panna kokku maasikad, šokolaad ja vahukoor, siis võib üsna kindel olla, et selle tordiga juba mööda ei pane!

Maasika-vahukoore-šokolaaditort

Mahe ja mahlane suvine maasikatort, mille saad kiirel puhul kokku laduda poebiskviidiga. Võimalusel küpseta aga biskviitpõhi ise, sest nii maitseb tort kõige paremini. Lao maasikatort soovitatavalt kokku 2–3 tundi enne serveerimist, et tordi eri maitsed jõuaks korralikult läbi imbuda.

Karamelline maasikatort

Šokolaadikook maasikatega

Dekadentlik brownie-tüüpi põhjal kook on eriline selle poolest, et maasikad ei ole siin küpsetatud kujul, vaid värskena kahe šokolaadikihi vahele laotud, mahlased ja aromaatsed. Kook on üsna tummine, -naudinguks piisab väikesest tükist.

Šokolaadikook maasikatega

Ilma põhjata pisikesed koogid valmivad lihtsalt ja sobivad nii eine lõpetuseks kui ka aiapeol pakkumiseks.

Maasikatega kohupiimakoogikesed

Ega hing enne rahu saa, kui vähemalt üks küpsise-vahukooretort valmis meisterdada. Ja oh rõõmsat üllatust, kuidas pehme maasikakook oma täidlase kreemise maitsega sind ära võlub! Marja maitseid oleks selles koogis justkui topelt.

Küpsisetort maasikatega

Poke tähendab inglise keeles ‘torkama’. Kook torgitakse kahvli või pulga abil tihedalt auklikuks ja valatakse üle marjavedeliku või vedela kreemiga, mis valgub sisse ja muudab koogi kenasti kirjuks ja mahlaseks.

Maasika-poke-kook

Pehme maasikakook

Kõige lihtsam ja maitsvam maasikakook, mida kunagi söönud oled! Peale raputatud suhkur sulab ahjus krõbedaks koorikuks. Küpseta kooki nii vähe, et päris keskelt oleks see veel pisut nätske.

Pehme maasikakook