Täna on ta toitlustusettevõtja oma ettevõttes Rondeau, mis tegeleb eraõhtusöökide, koolituste korraldamisega ja restoranidele konsultatsioonide pakkumisega, ning peab Fotografiskas Sous Chefi ametit.

Saates kuuleme:

- Nippe, kuidas toitu kaunilt taldrikule serveerida - kuidas kombineerida värve ja mille järgi valida taldriku kuju

- Mis juhtus 2024 Bocuse d’Ori võistlustel ja mis Eesti tiimil ei õnnestunud?

- Sõbrapäeva eksperiment: millise kolmekäigulise romantilise menüü afrodisiaakumitest pani Ivan Derizemlja otse mikrofoni ees kokku? Saates kõlavad kõigi kolme käigu valmistamise juhised.

- Mis nipiga tagada, et ravioolide kihid ka keetmisel omavahel ilusti kinni püsiks?

- Kuidas köögiviljamahlast teha ravioolidele tippköögi tasemel kaste?

- Kuidas valmistada brokolit või lillkapsast nii, et see näeks välja elegantne ja sobiks romantilisel õhtusöögil serveerimiseks?

- Kuidas valmistada kodus ilusat ja ühtlast ürdiõli?

- Ivani magusa mandlikeeksi retsept

- Kevadine üllataja ehk marineeritud karulauguõite retsept

- Mis salanipiga teeb Ivan eriti mahlaseid kotlette?

- Mis on see üllatav levinud tooraine, mida Ivan nimetab kõige keerulisamaks tooraineks ja miks?

Mõnusat kuulamist!