“Usun, et võimalus tellida värsket talukaupa mugavalt enda telefonist on väga oluline samm kodumaise toodangu tarbimise ja tervislike eluviiside poole. Panime püsti SIBIS e-turu eesmärgiga luua tihe ühendus talumeeste ja lõpptarbijate vahel ning meie mobiiliäpp aitab kindlasti sellele eesmärgile palju lähemale jõuda,“ selgitab SIBIS'e arendusjuht Karl Angelo Maiuri.

SIBISe avalike suhete juhi Elo Johanna Kuklase sõnul teeb rakenduse veel huvitavamaks võimalus ostude pealt punkte koguda ja tasemeid kasvatada. Luues Minu SIBIS konto saad ülevaate enda viimastest ostudest, punktidest ja seadetest. Tublimaid premeeritakse põnevate üllatuste, soodustuste ja kingitustega.

“Inimesed soovivad aina mugavamalt ja kiiremalt erinevaid tooteid tellida ja teenused kasutada. SIBIS meeskonnaga tahame teha revolutsiooni talukauba tellimises. Oleme võtnud eesmärgiks talukauba tellimuse võimalikult lihtsaks muutmise. Uus äpp on suur samm sellele lähemale,” mainib SIBISe tegevjuht Rudolf-Gustav Hanni.

Õpilasfirma SIBIS ühendab talumehed lõpptarbijaga. Nutikas talukaupade tellimislahendus annab linnainimesele võimaluse kiirelt talukaup kohalikelt väiketootjatelt koju tellida. SIBISe eesmärk on propageerida talutoodangut ja värsket puhast toitu.

Mobiilirakendus on saadaval nii Androidile kui ka iPhone'ile.