"Me teeme heast asjast head asja" oli andekaima prantsuse köögi ning selle kokakunsti ja kulinaariat edendava tippkoka Prosper Montagné’ i moto.

„Club Prosper Montagné“ on institutsioon, mis ühendab Prantsusmaal tegutsevaid Michelini tärne omavaid kokkasid ja restorane. Klubi toetab ja julgustab kokakunsti arengut, kaitseb ja järgib prantsuse köögi saladusi ning kasvatab noori talente. Gastronoomiaklubisse kuulub nii professionaale, kui ka amatööre. Professionaalsed liikmed valitakse klubisse nende kvaliteetse köögi ja tooraine kasutamise järgi ning nende tegevust tunnustatakse vastava kvaliteedimärgiga.

Koosviibimisel nimetati restoran Gloria rahvusvahelise gastronoomiaklubi „Club Prosper Montagné” liikmeks ning Gloria peakokk Dimitri Demjanov gastronoomiaklubi Põhjamaade piirkonna esimeheks.

Tunnustuse andsid üle klubi regiooni president Alphonse Caravaca ning klubi sekretär Philippe Soulier.

Tseremoonial ning sellele järgneval õhtusöögil viibis Carcassone’i linnavalitsuse kultuuri- ja koostöövaldkonda juhtiv Jean Louis Bes, Prantsuse Vabariigi suursaadik Eestis hr. Michel Raineri ning mitmed Tallinna ja Carcassonne’i sõbrad, kes on hea seisnud kahe linna koostöö edendamisel.

Eesti tipprestoranis toimunud koosviibimine oli ametlikuks lõpuakordiks sõpruslinna Carcassonne’i kolleegide külaskäigu