1. Magnum Vegan Almond


Magnumi mandlijäätise fännidele see taimne versioon kindlasti pettumust ei valmista. Krõmpsuvate pähklitega šokolaadikate, mõnusalt pehme ja koorene täidis… Mida veel ühelt jäätiselt tahta?

Müügil suuremates Coopi, Selveri ja Rimi kauplustes ning Stockmannis ja Kaubamajas.

2. Super Viva Hemp


Kanepijook ja sidruni-ingveritäidis oli kahtlemata huvitavaim maitsekooslus meie valikus. Selle vahvlijäätise koorene osa osutus meie lemmikuks – tummine ja eheda maitsega! Täidis ei pruugi kõigi maitse järgi olla, kuid pakub igati põnevat elamust. Ostaksime teinekordki!

Müügil suuremates Maxima, Comarketi, Coopi, Delice, Prisma ja Selveri kauplustes.

3. Balbiino šokolaadi-banaani smuutike


Ammuste smuutikeste sarja fännidena üllatas see jäätis meid oma rammusama maitsega. Liigitaksime selle koostisest hoolimata pigem koore-, kui mahlajäätiste kategooriasse. Koorejäätisega võrreldes on see aga tervislikum, sisaldades vähem kaloreid, suhkrut ja rasva. Soodne, aga keelt alla viiv valik šokolaadisõpradele!

Müügil kõigis suuremates jaekettides.

4. Jäämari pistaatsiajäätis


Jäämari kodumaised taimsed jäätised sobivad eriti hästi neile, kes hindavad ka tervislikkust. Meie suureks lemmikuks osutus pistaatsiajäätis. Parajalt pähkline, soolakas ja kreemine - nii naturaalset ja mõnusat maitset oleme harva varem kohanud!

Müügil suuremates Rimides ning Kaubamaja, Delice, Biomarketi ja Bio4You kauplustes.

5. Choice'i karamelli-iirisejäätis


Kellele siis karamell ei meeldiks? Klassikaline maitse vastas igati meie ootustele. Suussulav vahvlijäätis, mis on eriti meeltmööda tõelistele magusasõpradele ja kindlasti ka lastele.

Müügil kõigis suuremates jaekettides.