Nii võib avatavate puhvetite menüüdest leida kalasuppe erinevas variandis, kalapelmeene, kalatorti, kalakotlette, kalapirukaid ja teisi toite Peipsi kalast. Muidugi on menüüdes ka teisi toite, kuid tõesti, iga kodupuhveti menüüs on päris mitu kalatoitu. Isegi pakutavad kalasupid on igas puhvetis erinevad – ikka selgelt puhveti perenaise või peremehe maitse järgi.

Puhvetites on lisaks kõhutäiele ka tegevusi lastele, pakutakse kultuuriprogrammi ja näituseid. Osaleda saab töötubades nii kala fileerimise, grillahju tegemise kui pelmeenide valmistamise teemadel. Korda saavad mitmed õued ning suisa puhvetitepäevaks avavad esmakordselt oma uksed nii Rannapuura kalapaviljon Kallastel kui Kodevere Pärimuskeskus.

Puhvetid avavad oma uksed Sibulateel laupäeval kell 11 ning on avatud vähemalt kella 16ni. Õhtune jämmiring toimub Kodavere Pärimuskeskuse ehk endise Pala vallamaja hoovil koos elava muusikaga.

Samal päeval toimub ka Varnja kalalaat ning Avatud Kalasadamate päeva raames on avatud nii Kolkja kui Varnja kalasadamad.

Info kalapuhvetite päeva kohta koos lingiga päeva kaardile http://www.sibulatee.ee/uritused/sibulatee-kalapuhvetite-paev/