Sel nädalavahetusel Telliskivi Loomelinnakus toimuv Tallinna Tänavatoidufestivali programmi kuulub ka muusikaline menüü, pakkudes kahel päeval Reketi, The Boondocksi, Lepatriinu, Sammalhabeme ja Rainer Ildi kontserti. Muusikat valivad DJ Mick Pedaja, DJ Quest, Triin Niinemets, Ringo Ringvee, Don Erikson, Daysleeper, Girti Suun, Kuu Elina, Dj Gee, Villlu Kraan ja teised.

Tallinna Tänavatoidufestivalil osaleb tänavu ligi 100 toidupakkujat ning festivalil orienteerumiseks on alad jaotatud kultuuriprogrammi ning toitlustajate järgi. Free Range alalt leiab head taimetoitu ja palju värsket. Muusikat mängivad laupäeval Girti Suun, DJ Mick Pedaja ja DJ Lauri Täht. Pühapäevast programmi täidavad helidega Kuu Elina ning Bert Rii Priidel. Alal saab osaleda vegan smuutide töötubades.

Halloo, Fritz! kostitab klassikalisema tänavatoidu ning Triin Niinemets ja Kauplus Aasia DJ-d mängivad muusikat lõunast õhtuni. Hiina karaoke on kolmest rajoonist kõige kirjum ja tegevusterohkem, kus ritta on seatud mitmed rahvusköögid. Pelmeeni töötoas saab vilunuks täidisega taignapallide veeretamises ning kes varem karaoket laulnud pole, saab seda nüüd kindlasti teha. Ilukirja huvilised on oodatud kätt proovima Hiina kalligraafia töötoas, toimuvad teetseremooniad, põnevaid lugusid vestetakse muinasjuturingis. Näha saab ka Hiina lõvisid.

Hoopis ootamatus Kuulus või kummaline pop-up puhvetis kokkavad Rainer Ild, The Boondocks, Minni Riar ja Kellerteater.

Ka kahepäevane lasteala programm on kirju. Toimub võileibade iludusvõistlus, juurikate mandala tegemine, maitsete test, koogi ja limpsi töötuba. Kuuleb toidujutte maalt ja merelt ja saab põristada trumme. Festivalile on oodatud korralikult käituvad koerad, kellele sel aastal luuakse lausa eraldi paik mängimiseks, puhkamiseks, söömiseks-joomiseks.

Pühapäeval täidavad sumedate helidega õhu mahehäälne Lepatriinu ning indie printsid bändist The Boondocks. Trummsaurus põristab löökpille, plaate mängib DJ Don Erikson (R2 Etnokonservid).

Tallinna Tänavatoidufestival väärtustab rohelist mõtteviisi ja minimeerib koormust ümbritsevale keskkonnale. Festival on plastikkõrre-vaba, toitu serveeritakse ainult biolagunevatelt nõudelt ning jooke vaid korduvkasutatavatest topsidest. Korraldatakse mõistlikku jäätmekäitlust,
mille osas nõustatakse ka külastajat.

Loe kogu programmi:

https://www.facebook.com/events/426764708131218/