Valmistamine
  • Lisa anumasse (näiteks metallist kastmekann) 0,75tl kookospalmisuhkurt, 0,25tl kakaod ja 1,5cl Metaxat. 
  • Seejärel põleta ja samaaegselt vispelda segu, kuni suhkur sulab ära. 
  • Põletamine - alkoholile tuleb lisada leek, näiteks põletiga. Seejärel tuleb alkoholi ja suhkurt segada väikese vispliga / noaga / kahvliga / vms, kuni suhkur sulab. 
  • Leek peab terve aeg püsima, kustumisel tuleb lihtsalt uuesti põlema panna. Kui suhkur on sulanud, siis lõpetada vispeldamine ja leek võib kustuda.
  • Kui suhkur on sulanud, siis lisa 0,5cl portveini, 4cl kohvi ja sega jook läbi.
  • Serveerimine: Kaunista serveeritav klaas sidrunimahla, kookospalmisuhkru ja cayenne'i pipra äärega, see annab joogile lisanõksu!
  • Head nautimist!