Aldi aga pole vaid džinniga jõudnud nii kõrgetele kohtadele - eelmisel aastal pandi pikalt konkurentidele ära enda toodetud veiniga. Aldi toodetud roosa vein ehk rose "Côtes de Provence Rosé" võitis näiteks veinide Oscaritena tuntud võistlusel The International Wine Challenge omas klassis hõbe medali.

Aldi toodetud roosa vein edestas kvaliteedilt endast kordades kallimaid ja tuntumate veinimajade veine. See on ehe näide sellest, et odav ei ole alati ebakvaliteetne ning selvehallide nii öelda "private label" tooted allapoole arvestust. Võistlusel märgiti eriliselt ära, et veinis "Côtes de Provence Rosé" on tunda maasikat, valgeid puuvilju ja pehmeid vürtse.

Aldi suudab "Côtes de Provence Rosé" veini müüa 7 eurot pudel ning tegemist on kindlasti ühe olulise tõmbenumbriga, miks suvel oma ostud just Aldist teha. Eestist täna veel seda võiduveini osta ei saa, kuna Aldi poodidekett pole siiakanti oma poode toonud. Küll on aga olnud kuulda jutte, et Aldi ikkagi ka Eesti turule on tulemas. Loodame, et nad võtavad endaga kaasa ka äsja maailma üheks parimaks nimetatud veini.