Uskuge, viin aitab muudelgi juhtudel kui apelsinimahla sisse. Isegi rahvasuu teab rääkida, et kui pole just surmatõbi, saab viinast ikka abi. Muidugi soovitaks kvaliteetset viina, mitte sellist, mis kohe jalgadesse hakkab. Ei pelga välja öelda, et viimaste hulgas on Saaremaa viin, mis just jalust nõrgaks võtab ja seda mitte heas mõttes. Niisiis, kui esimesed külmavärinad kimbutavad, tuleb tops viina ära juua. Hiljem, palavikuga sellest enam abi ei ole, vahendab Elukunst.com.

Aga lähme sibula juurde. Kui palavik on maad võtnud, tuleb ööseks sibularõngad sokkidesse panna. Ka selle nõuande peale on tavaliselt vaadata, et vuih, sibul läheb ju sokis laiali. Garanteerin, et kui see ebamugavus ära kannatada, on hommikuks enesetunne kohe parem. Sibula võib jätta ka ööseks voodi juurde, sest sibul imab endasse õhust igasugu pahalased ja bakterid. Ka see aitab tervenemisele kaasa.

Köharaviks on riivitud sibul meega ideaalne. Paari päevaga ajab kuiva köha juba rögistama ja sealt edasi pole tervenemiseks pikk tee.