Täna avavad Lihulas üheks päevaks oma uksed 20 pop-up kohvikut, mille seas on seitse küla- ning 13 linnakohvikut, kuhu on kokku kaasatud sadakond inimest üle kogu valla. Tegemist on teist aastat toimuva üritusega Lihula vallas.

Kohvikutes on erinevad programmid – esinevad kohalikud taidlejad, korraldatatakse käsitöö work-shope, avatud on ka põnevad näitused, müüakse kohalikku käsitööd ning loomulikult ei puudu ühestki kohvikust soe kohv ja mõnus kook.

Selleks, et tutvustada külalistele Lihula valla põnevaid kohti ja kaardistada kohvikute asukohad, trükime peagi kohvikute kaardi, mille järgi on külalistel võimalik orienteeruda ning millelt nad saavad infot kohvikutes toimuva kohta. Samuti on kohvikute kaart aluseks kohvikutemängule, mille lõpus loositakse osalejate vahel välja auhinnad, mille on välja pannud nii Lihula vald kui ka iga kohvik ise.

Viimsi Kohvikutepäev


29. juulil täitub kogu Viimsi vald mõnusalt küpsetiste lõhna ning maitsvate roogadega - toimub järjekordne Viimsi Kohvikutepäev. Kohviku võib avada igaüks oma elutoas, õues, kortermaja ees, külaplatsil, tänaval või mistahes paigas, kuhu ühe toreda kohviku püsti saab panna. Kohvikutepäevale on oodatud ka vahvad ettevõtted oma pop-up kohvikutega.

Viimsis täna avatud kohvikud leiad üles siit kaardilt:

Pärnu lahe Koha 2017

Juba teist aastat ootame vabaõhuüritusele Pärnu Lahe Koha kaasa lööma kõiki inimesi, kes peavad lugu merest, kalapüügist ja heast muusikast. Tule ise, võta kaasa sõbrad, lapsed ja lähedased. Tegevusi ja lusti jätkub nii suurtele kui väikestele. Samal ajal toimub siin Pärnu jahi- ja kalandusmess, mis lisab üritusele veelgi positiivset meeleolu.

Kalapüügivõistlus toimub täna kella 10.00 ja 17.00 vahel. Eesmärgiks on tõmmata tähelepanu jätkusuutlikule kohapüügivõimalusele Pärnus ning ühendada harrastuskalastajaid, et üheskoos paremini seista tulevikus oma õiguste eest Pärnu lahel. Võistlus toimub Pärnu lahel; start, finiš ja osalejate laager asuvad Sauga jõekaldal paiknevas Fishing Village kalastuskeskuses, kus on olemas slipp paatide veeskamiseks.

Kohale võib tulla ka oma autosuvilaga või kaatriga mööda vett. Suitsutame kodumaist kala, teeme kalasuppi ning grillime liha. Pärnu jahi- ja kalandusmessi raames on ulatuslik kultuuriprogramm kogu perele.