Juba neljandat korda toimub Pärnu Restoranide Nädal - 7.-15. aprillil 2018 - eesmärgiga tutvustada Pärnu restorane nii eestimaalastele kui ka lähinaabritele.

Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht otsustas restoranide nädala menüüs pakkuda sellist kala, mida paljud pole ilmselt maitsta saanud. Lõunasöögil pakutav ümarmudil on ahvenaliste sugukonda kuuluv kala, kes avastati Pärnu vetest selle sajandi algul.

“Pakume värkset kohalikku kala, mis püütud siitsamast Pärnu lahest. Ümarmudil on küll seni vähe kasutust leidnud, kuid tegelikkuses väga meeldiva maitsega ja soovitan kõigil tulla proovima,” tutvustas Tammeleht.

Restoranide nädalal osalevad einelad pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 / 12 eurot ja 3-käigulist õhtusööki 18 / 20 eurot. Pakutavad toidud on valitud a´la carte menüüst, et enim meeldinud roogi saaks ka hiljem restorani külastades tellida.