1. KATE:
200 g metsaseeni (nt kukeseeni), 1 väike sibul, 0,5 väikest suvikõrvitsat, 20–30 g võid, 1 sl õli, 2–3 salveilehte, suts valget veini, 50 ml 35% koort, 30–40 g parmesani, soola, pipart

Haki sibul ja seened peeneks. Lõika suvikõrvits pooleks ja eemalda lusikaga sisu, sest see muudab massi muidu liiga vesiseks, ning tükelda väikesteks kuubikuteks. Pruunista või ja õli segus sibul, lisa suvikõrvits ja prae paar minutit. Tõsta hulka tükeldatud seened ja puruks rebitud salvei. Pruunista umbes 5 minutit. Kui seened ajavad välja palju vett, siis mina soovitan enamiku sellest ära kallata ja kuumutada seeni senikaua, kuni vedelik on kadunud. Vajadusel võid nüüd veel võid lisada. Vala hulka valge vein ja koor. Kuumuta paar-kolm minutit, lisa riivitud parmesan ning maitsesta soola ja pipraga. Serveeri soojalt röstitud krõbedal saial.

2. KATE:
1 paprika, 1 sl oliiviõli, 1 tl palsamiäädikat, küüslauku, basiilikut, soola, pipart, 1 sl ürdipestot, 40 g kõvemat kitsejuustu

Lõika paprika pooleks, eemalda seemned, prae viljaliha kuumal pannil mõlemalt poolt pruuniks. Nahaga poolt võid lausa kärsatada, siis tuleb koor ilusti maha. Koori paprika ära ja aseta kaussi. Maitsesta oliiviõli, palsamiäädika, küüslaugu, basiiliku, soola ja pipraga. Sega läbi ja lase vähemalt 20 minutit tõmmata. Kui valmistad suurema koguse, siis võid paprikaid ka ahjus küpsetada: nahaga pool üleval, grillrežiimil 200 °C juures, kuni nahk on pealt mullitav ja tumepruun. Koori samamoodi ära ja pane marinaadi. Määri röstitud saiad ürdipestoga. Lisa pool paprikat ja viilutatud kitsejuust. Kaunista basiilikulehega.

3. KATE:
1 suurem küps ‘Härjasüdame’ tomat, 0,5 küüslauguküünt, 2 basiilikulehte, 2 sl oliiviõli, soola, pipart, 0,5 palli mozzarella’t, soovitatavalt pühvlipiimast

Tükelda tomat ja aseta koos hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga kaussi. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama. Aseta röstitud krõbedale saiale ja kata viilutatud mozzarella’ga.