15.02.2019, 14:00
TERVISEIDEE ÕHTUKS! Ahjujuurikad küüslauguga
Ahjus magusaks küpsenud juurikad on parimad lisandid maa peal. Mõnel puhul kannavad need välja ka lausa omaette käigu rolli. Värsked ürdid, sinep ning mesi annavad juurikatele kauni lõppakordi. Seega tee kohe topeltports. Niikuinii jääb muidu väheks!
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 3 tk Sektoriteks lõigatud punane sibul
- 500 g Ribadeks tükeldatud pastinaak
- 500 g Ribadeks tükeldatud bataat
- 250 g Poolitatud kirsstomatid
- 1 tk Horisontaalselt pooleks lõigatud küüslaugupea
- 1 dl Oliiviõli
- Värske tüümian
- Värske rosmariin
- 0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
- 1 spl Mesi
- 1 tl Dijoni sinep
- Sool
- Must pipar
- Kapparid soovi korral