• Veisefileed on väga sobilik valmistada malmist grillalusel, kus kuumus jaotub ühtlaselt ja samas ei lase malmist vaheplaat leegil väärt toorainele liiga teha.
  • Pannile jäänud liha küpsemise mahlast valmista soovi korral juurde maitseid küllastav kaste.
Valmistamine
  • Umbes tund aega enne grillimist tõsta vei- iis pudel head oliiviõli. sefilee toatemperatuurile. 
  • Mässi filee majapidamisnööriga ühtlase paksusega pakiks. 
  • Haki või töötle purustajas peeneks kuusevõrsed, küüslauk, must pipar ja meresool. 
  • Lisa oliiviõli nii palju, et moodustuks määritav pasta. 
  • Määri veisefilee saadud pastaga kokku ja lase vähemalt tund aega seista.
  • Kuumuta grillil malmplaat hästi kuumaks ja grilli fileesid igalt küljelt umbes 10 minutit. Küpsemise ajal võid fileed veel marinaadiga pintseldada.
  • Keera küpsenud filee fooliumisse või tõsta filee vaiksemale kuumusele 15–20 minutiks küpsema. 
  • Küpsust saad hinnata filee vetruvuse järgi, vajutades näpuga fileele. 
  • Enne lahtilõikamist lase fileel seista umbes 10 minutit.Serveerides võid lisada veel värskeid kuusevõrseid.