Lõhe tomati ja pestoga

  • 85 grammi rohelisi ube
  • maitse järgi oliiviõli
  • maitse järgi soola ja pipart
  • mõnus tükk lõhet
  • 2 teelusikatäit pestot
  • 10 poolitatud kirsstomatit

Teriyaki lõhe

  • pool topsi hakitud porgandeid
  • tops brokoliõisikuid
  • maitse järgi oliiviõli
  • maitse järgi soola ja pipart
  • lõhetükk
  • 2 teelusikatäi Teriyaki kastet

Sidruni-tilli lõhe

  • 200 grammi sparglit
  • maiste järgi oliiviõli
  • maitse järgi soola ja pipart
  • lõhetükk
  • 3 sibulaviilu
  • 2 sidruniviilu
  • puista üle värske tilliga

Lõhe küüslauguvõiga

  • 1 hakitud kartul
  • maitse järgi soola ja pipar
  • lõhe
  • 3 teelusikatäit sulatatud võid
  • 1 küüslauguküüs
  • teelusikatäis värsket peterselli, hakitult

Küpseta 180°C juures 20 minutit!