27.05.2019, 15:00
ÕHTUSÖÖGI KIIRABI pannkoogisõpradele — täidetud pannkoogid juustuga
Pannkoogid on õhtuti alati mõnusad. Ja sul on võimalus tegelikult neid tehes olla meele järele õige mitme pereliikme eri maitsele - mõni tahab näiteks ainult pannkooki, mõni tahab sinna peale moosi, mõni aga tahab soolase täidisega. Kuna teed valmis hunniku ülepannikooke, siis on kõige sellega lihtne. Põhiline, et teed õhukese ülepannikoogi taina, mis on neutraalse põhimaitsega. Edasine on juba fantaasiavili, meie pakume siinkohale välja ühe võimaluse pannkooke soolaste rullidena lauale pakkuda.
FOTO:
Koostisosad:
PANNKOOGITAINAS
- 2 muna
- 0.5 l piima
- 200 g jahu
- näpuotsatäis soola
- 1 sl õli
HAKKLIHATÄIDIS
- 400 g hakkliha
- 0.5 hakitud sibulat
- 2 hakitud küüslauguküünt
- 2 sl oliiviõli
- 3 sl tomatipastat
- 200 ml vett
- soola, pipart
SPINATI-RICOTTATÄIDIS
- 200 g spinatit
- 150 g ricottat
- 0.5 hakitud sibulat
- 1 hakitud küüslauguküüs
TOMATIKASTE
- 300 g tomatipüreed
- 2 hakitud tomatit
- 1 sl oliiviõli
- 1 hakitud sibul
- soola, pipart
- peale raputamiseks mozzarellat