Vaata, kuidas valmistada kreemist pappardelle pastat seente ja Prosciutto singiga:
Valmistamine
  • Alusta selles, et prae haudepotis oliiviõlis singiviilud krõbedaks, tõsta kõrvale köögipaberil nõrguma ja tahenema.
  • Nüüd prae ühe kihina samas potis kuldseks ja pruuniks suupärasteks tükkideks rebitud ja lõigatud seened.
  • Kui seened on kenasti pruuniks praetud lisa neile hakitud sibulad ja nopitud tüümianilehed.
  • Maitsesta seened soola ja pipraga ning lisa kanapuljong. Hauta seeni madalal tulel, kuni pool vedelikust on pannilt kadunud.
  • Nüüd pane ohtra soolaga maitsestatud suures veepajas keema pappardelle pasta.
  • Tõsta pasta keedupotist seente juurde mõni minut enne al dente pehmuse saavutamist - me valmistame pasta lõpuni koos seentega. 
  • Tõsta seente ja pasta juurde ka kruusitäis pasta keeduvett, see aitab kastet paksendada. Sega seened pastaga segi, purusta juurde pool krõbedast singist. Sega veel pastat.
  • Kui pasta on vamis, keera tuli peaaegu maha ning lisa koor. Sega 10 sekundit ja lisa pannile või. Keera tuli paja alt ära. 
  • Sega pasta pannil läbi ja serveeri.
  • Purusta taldrikus pastale veel sinki ja lisa mõned tüümianilehed.
  • Head isu!
Jaga
Kommentaarid