Koostisained

  • 2 portsjonit
 RETSEPT
1 tkSibul
7 tkKeskmise kartuli koored
150 gRäimefilee
 Sool
 Must pipar
1 peotäisHakitud till
1 dlKeev vesi
100 mlRõõsk koor 35%
Kartulite koorimisel tasub koored kõrvale panna, sest neist saab koos värskete räimede, tilli ja sibulaga maitsva pajaroa. I-le paneb täpi koorene kaste.

Valmistamine

  1. Lõika sibul õhukesteks ratasteks. Lao paraja paksusega (mitte liiga paksud) kartulikoored, sibul ja kala kihiti väikesesse potti. Kihtide vahele raputa soola, pipart ja värsket tilli.
  2. Vala vormi põhja keeva vett ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Alanda ahjukuumus 180 kraadini. Vala potti ka koor, sega ning küpseta pajatäis valmis.
Promo 2Oma Maitse