Lihtne toit õhtuks | Teriyaki-kanakintsud


Teriyaki-kanakintsud
Teriyaki-kanakintsudLauri Laan

Kiirelt valmiv maitseküllane kanatoit, mida serveeri riisi või nuudlitega või söö niisama kerge värske salatiga.

Koostisained

  • 4 portsjonit
 RETSEPT
600 gKana kintsufileed
 Santa Maria wasabi & seesami maitseainesegu
100 mlTeriyaki-kaste
 Roheline sibul
 Keedetud riis või nuudlid

Valmistamine

  1. Pruunista kanakintsud pannil ja maitsesta wasabi & seesami maitseaineseguga. Vähenda kuumust, lisa teriyaki-kaste ja hauta madalal kuumusel, kuni kana on küps.
  2. Kaunista rohelise sibulaga ning serveeri koos riisi või nuudlitega. Või paku kõrvale tavalist tomati-kurgisalatit.
OM Suvi