Koostisained

  • 14 portsjonit
25 gaktiivset juuretist (toidetud viimase 12 tunni jooksul)
550-600 gnisujahu
60 grafineerimata suhkrut
9 gpeent Himaalaja või meresoola
200 gpiima
300 g82% võid
 pealt määrimiseks 1 lahtiklopitud muna + 1 sl piima
Juuretisega croissant’id on tae-va-li-kud! Krõbekrõbedad, pikaajalisest fermenteerumisest eriti maitseküllase sisu ja eheda või mekiga. Kui pärmitaina-croissant kõlbab süüa eelkõige samal päeval, siis juuretise-croissant maitseb hea veel kolmandalgi, soojenda vaid enne söömist üles. Starterist valmis saiakesteni planeeri aega lausa neli päeva, kuid ära ehmata, enamik sellest on pikk ootepaus (ehk vaba aeg tööks ja mänguks) koos väikeste vahetegevustega.
Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Promo 2Oma Maitse