Vaata, kuidas valmistada aromaatne ja pikalt hautatud veiserulaad:

Valmistamine
  • Laota lihalõigud lõikelauale ja raputa mõlemalt poolt üle meresoola ning värskelt purustatud pipraga. 
  • Määri liha ühelt poolt ühtlaselt kokku kreemja sinepiga.
  • Nüüd pane lihale - sinepisele poolele - peale peekoniribad ja raputa peale paprikapulbrit.
  • Edasi pane lihale ristipidi õhukesed sibulaviilud ja kolm hapukurgisektorit.
  • Keera liha rulli, alustades paksemast otsast.
  • Kinnita liharullid kolme kööginöörijupiga.
  • Pane haudepatta oliiviõli ja prae liharullid kenasti pruuniks. Tõsta kõrvale.
  • Nüüd pane samasse patta või ja jahu ning valmista roux ehk kastmepõhi.
  • Nüüd vala patta veisepuljong ning tõsta segu keema, kastet pidevalt vispeldades.
  • Nüüd alanda tuli kastruli all miinimumi ja pane patta tagasi liharullid. Vala juurde ka kõik lihamahlad. Hauta liha ja kastet vahel segades 1,5 tundi.
  • Liha hautamise ajal keda kartulid ja valmista kohvikoore ning võiga kena laar kreemjat kartulipüreed.
  • Hauta võis ja väheses veisepuljongis kapsad.
  • Hauta ilma lihata kastet 5 minutit maha, kaste pakseneb.
  • Serveeri pooleks lõigatud liharull kartulipüree, kapsa ja imelise kastmega.
  • Head isu!