17.05.2017, 19:15
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Peekoni, hapukurgi ja sibulaga täidetud pikalt hautatud veiserulaad
Hautatud veiserulaad, mida võib pidada unustatud lihatoiduks, peaks tegema comeback'i. Põhjuseid selleks on mitu: esiteks maitseb see liharoog jumalikult, teiseks on tegemist vägagi tervisliku ja madala rasvasisaldusega roaga ning kolmandaks, suudab liha imelise lisandi ümber rulli keerata ka kõige vähekogenum kokk.
FOTO:
Koostisosad:
Peekoni, hapukurgi ja sibulaga täidetud pikalt hautatud veiserulaad
- Veiseliha (tagaosa liha)
- Suitsupeekonit
- Sibulat
- Hapukurki
- Paprika pulbrit
- Dijoni sinepit
- Meresoola
- Musta pipart
- Jahu
- Võid (82%)
- Oliiviõli
- Kartuleid
- Kapsast
- Kohvikoort
- Veisepuljongit
Lihavalikul tuleb küsida lihunikult veise tagaosa õhukesi lihaviile, ideaalselt poole sentimeetri paksuseid lõike, millesse mugav täidet keerata. Sinepivalik peaks ja võiks sõltuda maitseeelistustest: kellele meeldib pehmem sinep, kasutage Dijoni, kellele karmim mekk, pintseldage aga liha julgelt Põltsamaa sinepiga. Head katsetamist!