Vaata, kuidas valmistada mozzarellaga täidetud burgeri ja kabatšokisinepiga kuuma võileiba:
Valmistamine
  • Rösti pannil köömned ja lisa seahakkliha hulka, maitsesta soola ja pipraga. Sega kõik väga korralikult läbi.
  • Viiluta ka mozzarella, maitsesta soola ja oliiviõliga. 
  • Haki ülipeeneks kabatšokk ja pane pannile oliiviõlis pehmeks.
  • Lisa see kaussi koos pruuni suhkru, oliiviõli, sinepi ja soola + pipraga. Sega sinep kokku.
  • Nüüd pressi hakklihast õhukesed padjad, pane ühele mozzarellaviilud ja kata kõik veel ühe lihaviiluga. Pressi ääred kenasti kokku. Lisa mõlmale poole soola ja pipart + oliiviõli.
  • Prae burgerid kuumal pannil pruuniks: 4 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt. Liha peab olema läbiküpsenud, juust sulav.
  • Lõika pooleks burgerisai ja grilli lõigatud poolelt pruuniks.
  • Nüüd viiluta sibul ja tomatid, rebi tükid jääsalatist.
  • Kokkupanemine: Määri saia alumine pool oliiviõliga, lisa sinna sibularõngad, maitsesta, lisa tomativiil, maitsesta. Nüüd kõige otsa burger, sinep, jääalat, sinep ja teine pool burgerisaia. 
  • Vajuta burger kokku ja lõika pooleks.
  • Head isu!