NB! Lisandiks varrastele võib pakkuda näiteks lihtsat aedviljasalatit, tžatžiki kastet või nagu videos - riisi ja kressi-rukkola salatit sidruniga.

Vaata, kuidas valmistada sibula ja paprikaga Chorizo vorsti-kanafilee vardaid:

Valmistamine
  • Lõika vorstid sentimeetri paksusteks viiludeks, lõika kanafileed ka ühesuurusteks tükkideks. 
  • Marineeri mõlemad lihad kausis soola, pipra, äädika, oliiviõli ja ülejäänud maitseainetega.
  • Lõika suupärasteks tükkideks ka paprika ja sibul.
  • Pane vardad kokku nii, et iga kanalihatükk puutub kokku vähemalt ühe, ideaalis kahe vorstitükiga. Vorst maitsestab oma rasvaga ka kanaliha.
  • Grillli vardaid 8-10 minutit grillil neid aegajalt keerates.
  • Serveeri ja naudi.
  • Head isu!