22.05.2017, 19:55
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Chorizo-vorsti ja kanafilee vardad
Grilliaeg on selgelt käes ning enam ei ole mõtet sütel valmistatud liha söömist jätta vaid nädalavahetusse. Samas ei ole nädalapäevade õhtul aega tunde grilli taga kolistada. Nii siis, valime tänaseks õhtusöögik lihtsad ja kiiresti valmivad lihad.
FOTO:
Koostisosad:
Chorizo vorsti ja kanafilee vardad
- Kanafileed
- Chorizo vorsti
- Meresoola
- Musta pipart
- Punast paprikat
- Punast sibulat
- Paprikapulbrit
- Veiniäädikat
- Oliiviõli
- Hakitud oreganot
Head ja õiget chorizot ehk Hispaaniapärast teravat toorvorsti on keeruline Eestis leida, kuid mõned kohalike tootjate vorstid pakuvad alternatiivi. Väga huvitav on võtta vorstid kasutusse üsna igava kanaliha maitsestamiseks. Katsetage järele!