Kokad.ee lehega saavad liituda aga kõik kodukokad ja lihtsad toiduhuvilised, ka restoranid, kohvikud, sööklad, catering-firmad aga näiteks ka turud, talupidajad ja muud toidukraami valmistavad ettevõtted. Põhimõtteliselt hakkab veebileht koondama kõiki toiduvalmistajaid ning pakkuma võimalust söömishuvilistel nende kaupu otse ja lihtsalt osta.

Kokad.ee meeskonnaliige Margus Maido ütles Maitsed.ee-le, et nende veebilehega liitumise vastu on huvi näidanud üles näiteks Nõmme turg.

"Kuidas turud oma kaupa hakkavad täpsemalt müüma, selgub, siis kui veebilehe müügiks suunatud osa septembri lõpu poole avame. Aga läbi meie veebilehe on võimalik pakkuda kõike, mis on seotud toiduga. Näiteks on meiega lisaks kodukokkadele ja toiduhuvilistele liitunud ka catering-firmasid ja restorane, samuti ökotoidupakkujaid ja talumehi. Oluline on teha oma toitudest head fotod ja anda täpsed kirjeldused," kommenteeris Kokad.ee meeskonna esindaja Margus Maido.

Hetkel saavad Kokad.ee keskkonnas end kokaks registreerida Eestis ja Soomes elavad toiduhuvilised ja kokkajad. Kokad.ee registreerimine on olnud avalik juba mõned kuud ning huvilisi olevat palju, samas ei soostu Kokad.ee meeskond avaldama liitunute arvu, ega ka seda, kas pigem on liitujad kodukokad või professionaalid.

Veebileht võtab endaga liitunud kokkadelt toidu müügilt 10 protsenti vahendustasu. Toidud ja toidukaubad saab kliendini transportida, kas kokk ise või kasutades selleks Taxify sõiduteenust. Samuti saab toidule ka ise koka juurde järele minna.

Kokad.ee veebilehel on ettevõtte üheks eestvedajaks ja kõneisikuks märgitud ka Evelin Ilves, kes tegeleb ettevõttes tervisliku toidu leviku propageerijana ning esindab Kokad.ee lehte avalikus ruumis.

"Kuna Evelin Ilves on tuntud tervislike eluviiside ja hea toidu eest võitlejana, leidsime ühise keele ning Evelin Ilves liitus meie meeskonnaga," lisab Kokad.ee esindaja. Äriregister ütleb, et Evelin Ilves kuulub ka firma juhatusse. Loo ilmumise ajaks ei olnud Evelin Ilveselt veel kommentaari õnnestunud saada.

Evelin Ilvese pöördumises Kokad.ee lehel annab ta mõista, et "kokad.ee keskkonna kaudu saab kiiresti ja mugavalt endale meelepärase kõhutäie tellida kõige meelepärasemat pakkuvalt kokalt. Lisaks toitudele saab meie keskkonna kaudu müüa ja osta ka erinevaid talu- ja ökokaupu".