Teisalt kuuleb aeg-ajalt vanema põlvkonna üleolevat nentimist, et ega heade sõpradega koos püsti pandud noorte äri kaua küll ei kesta. Näljane Nelik tuletab aga meelde, et ühe mütsiga ei saa elus midagi lööma minna. Uuel tasemel noored restoranikriitikud on tegutsenud juba kaheksa aastat ja nende juhtumised pakuvad palju äratundmisrõõmu kõigile, kes restoranides käivad. Ka koolitoidust ei saa üle ega ümber, kas ja kui palju peaksid kaasa rääkima lapsevanemad?

Kelly Kangur on 24-aastane noor ärinaine, kes koos Mart Salumäega tegutseb mõtteis juba laias maailmas. Nende veeslahustuvate ehk söödavate pakendite vastu tunnevad huvi nii nõudepesu­tablettide kui ka toidutootjad.

On tõeline õnn näha peaaegu igas päevas üht väikest või vahel ka suuremat edulugu, õnne või lausa imet. Ja see ime pole midagi süllekukkunut ega müstilist, vaid toimub siinsamas Eestis, lausa käeulatuses.

Muidugi pakume ka ilusaid argiroogasid, mille märksõnadeks sel korral meie lemmikud: lihtne, kiire ja soodne! Tuletame meelde variatsioonid kartulist ja kastmest, Kadri Valsberg kombineeris kokku tõelised säästuroad, milles sääst on näha ainult hinnalipikus ning lisaks veel hea hulk toredaid koostegemise retsepte. Kuidas teha täiuslikku steiki? Nüüd saab teada!

Värvikirevat sügist!

Foto: Kadri Marie Kirikal