"Kartulisalat vorstiga on suurtes toidupoodides endiselt müüduim kaup valmistoiduletist!”

Olgugi et klassikaline kartulisalat vorstiga on suurtes toidu­poodides endiselt müüduim kaup valmistoiduletist, uuris Mari-Liis Ilover täpsemini maad, mida noored gümnasistid ja vast diplomeeritud bakalaureuse- või magistrikraadi omanikud tegelikult peolaual näha tahavad. Nende juhtimisel valmis värvikirev ja kosmopoliitne ideaalmenüü. Sinna peole tahaks küll minna!

Kui aga jõuab kätte aeg liha grillida, pole alati kindel, kui hästi kõik ikkagi lõpeb ja liha läbi küpseb. Pooltoores tükike sealiha pole naljaasi ... Sütel küpsetamist saab aga eriti täpselt mõõta, moodsad termomeetrid lasevad seda teha kontrollitult otse tugitoolist. Uurime neid lähemalt, kuna meie kliimavöötmes on asjast eriti suur kasu, sest kes see ikka tahab tuule ja ­jahedate iilide keskel lihavarrast keerutada, samal ajal kui seltskond soojas toas end juba salatite ja jookidega kostitab.

Kuula! Oma Maitse podcast Toidujutud!
Foto: erakogu

Episood 17 : Liina Karron annab nõu säästliku ja samas ka tervisliku ostlemise kohta.

Episood 18: Allar Oeselg jagab grillinippe!

Vaata kindlasti ka Elina Nechayeva ilu saladusi ja ohtralt ideid jaanipäevaks! Magustoiduks on meil seekord eriti suvised murelikoogid.

Loe tervet ajakirja SIIT ja telli Oma Maitse endale koju SIIT