Soolalõhe filee
Näkileib
Basiilikupesto-hapukoore kaste
Värske tüümian

Valmistamine
  • Puhasta soolalõhe köögipaberiga marinaadist
  • Lõika fileest õhukesed ristküliku kujulised viilud
  • Aseta lõhefilee näkileivale
  • Sega baasilikupesto hapukoorega ning aseta segu näkileivale
  • Maitsesta tüümianiga

Basiilikupesto koostisosad:

2 suurt basiilikut
3 küüslauguküüt
2 spl oliiviõli
2 spl seesamiseemneid
2 spl sidruni mahla
3 spl riivitud parmesani juustu
näputäis soola ja pipart

Valmistamine
  • Purusta küüslauk
  • Lisa kõik koostisosad blenderisse ning sega ühtlaseks massiks
  • Maitsesta soola ja pipraga
  • Aseta ööseks külmkappi