2. Väga lihtne viis endast head mulje jätta on valmistada naisele ise hommikusöök ning teda sellega juba ärgates köögilaua taga oodata. Lisapunkte annavad naeratus ning suudlused!

3. Köögis käitu nagu proff või vähemalt tee nägu, nagu sa teaksid mida teed! Selleks on tarvis teha ettevalmistusi: tee kindlaks, kus asuvad kõik vajalikud potid-pannid ja muud tarvikud, terita oma nuga ning varu kappi kõik vajalikud toidu- ja maitseained. Kui need eeldused on täidetud, siis ei pea sa tähtsal õhtul kohmerdama ja kappides tuulama, vaid saad selle asemel prouale elegantselt veinipokaali ulatada ning ise samal ajal nii vestlust arendada kui ka kokata. Mees, kes suudab mitut asja korraga teha, teenib iga naise silmis plusspunkte!

4. Osta tooraine turult või otse kasvatajalt. Naised hindavad värsket ja hooajalist toitu!

5. Jää alati rahulikuks! Kui midagi põhja keeb või ära kõrbeb, siis ära hakka voorimehe kombel vanduma. Alati on võimalus ka valmistoit koju tellida.

6. Magustoit on kindel tee paljude daamide südamesse, aga sellega võib kergesti alt minna. Hea nipp on osta marju ja neid šokolaadi sisse kasta.