Kõik, mida peaks teadma kanalihaga kokkamisest: mis mõjutab kana maitset, kas liha tuleks üle pesta ja kui suur on salmonellaoht? 84 Lisatud graafikud ja video
RETSEPTID | See aeg on käes! Magushapud kodused rabarberikoogid pakuvad kõige mõnusamat igakevadist elevust (12) 1174
TUNNE TOITU | Toiduteadlased selgitavad, mis on emulsioon ja mis emulgaator? Kuidas need mõjutavad rasvade seedimist organismis? (2)
KOGEMUS | Peipsi kokk Ergo-Hart Västrik kaotas ketoosis ohtralt kilosid, kuid jäi traditsioonilistele maitsetele ikkagi truuks (2) Vaata ka retsepte
TREND | Saame tuttavaks! Klassikaliste valgete veinide asendamine vähemtuntud sordiveinidega laiendab silmaringi ja maitsekogemust (4)
Oad, lehtkapsas, ka peakapsas on raskesti seeditavad. Miks nii ja kuidas neid kõhule kergemaks muuta?
Püstijalakoomik Mikael Meema ei armasta kama ega kiluleiba, aga kuumaõhufritüür peab olema (1) Vaata friikate retsepti!
Tee nüüd! Isuäratavad rohelised ja päriselt maitsvad smuutid hädavajalikuks vitamiinibuustiks ja terviseturgutuseks
SALAKUULAJA | Keilas asuv pagarikoda Kraft kogub kuulsust imeheade hapusaiade ja saiakestega (27) 498
VÄHE KALOREID | Soe rikkalik kõhutäis, mis ei tekita kõhus rasket tunnet - argised supid päästavad päeva 53 Lambalihaga kikerhernesupp, nuudlisupp lihapallidega jne.
Omaette kunst – riisi maitsestamine. Kuidas anda tuimale riisile juurde sügavust, aga ka vürtsikust ja värskust? (9) 280
UUS KÖÖK | Julge ja inspireeriv! Vaata, kui nutikalt on köök sisustatud majas, kus pole ühtegi valget seina (8) 94
Veinipudelite sildid annavad infot, aga saavad tekitada skandaale ja pakkuda ka kõrgetasemelist kunstielamust. Millele sildil tähelepanu pöörata?
Kuidas kodurestoranid keerulistel aegadel püsima jäävad? Kogemusi jagavad restoranipidajad Eestis ja Kanaaridel
Kuidas teha süüa nii, et see alati hästi välja tuleks? Personaalkokk Moonika Lauba teab: tuleb teha rõõmu ja südamega 370
Meie toiduteadlased teevad suuri asju! Eesti idufirma asub punase võiga maailma vallutama (23) Kas palmiõlile on lõpuks alternatiiv leitud?
Avokaado – armastus esimesest ampsust! Kuus retsepti selle pehme ja kreemise sisuga hõrgutisega (2) 379
NÄDALAVAHETUSEKS | Pilgupüüdjad laual: hummusega näksivaagen, seesamine kanasalat ja laimitäidisega beseekook 23
Sidrun ajab alati suu vett täis! Neli argirooga, milles sidrun täiesti taevaliku maitsekombinatsiooni loob (9) 463
Teatriteadlasest sai teaduspõhine toitumisterapeut | Külli Holsting õpetab inimesi söömispaanikast lahti laskma
Raamatusoovitus | Kaks uut kokaraamatut tõestavad, et peen maitsekunst on jõudnud raamatusse nii isikupärase jutustiili kui fotokunsti kaudu
Häbematult maitsvad! Gougère'e ehk suuri juustusaiu pole raske teha ja need on hõrgud nii soojalt kui külmalt (3) 55
Mis on gratineerimine? Ahjus sulanud kuldse kumaga juust paitab ja hellitab maitsemeeli paljude toitude kaanena (5) Vaata retsepte
Eestit kokandusvõistlusel Bocuse d’Or esindav Ivan Derizemlja läheb Euroopa eelvoorus püüdma kohta esiviisikus 103
SALAKUULAJA | Restoran Hoov Number 6 road tekitavad tunde mõnusast üllatusest ja koka maitseleidlikkusest (6) 75
Riho Terras: „Vanaema kartulikeldri peal on kõik meie sõjad võidetud!“ (75) Lisaks Riho kuulus leivaretsept