Loendamatu hulk toitumisteadlasi on ühel meelel, et ise kokkamine tagab tervislikuma toidulaua kui valmistoidu tellimine. Lisaks on see tunduvalt odavam – eriti kui osta värsked toorained Maxima hästivarustatud toidulettidelt. Seal ootavad tervisliku toidu sõpru nii värsked puu- ja köögiviljad kui ka suure valgusisaldusega piimatooted. Loomulikult on alati saadaval ka värske liha ja kala.

Värviline toidutaldrik

Toidust saab rääkida väga lihtsalt ja ka väga keeruliselt. Teadlased tõestavad oma sõnu paljude valemitega, kuid igapäevaelus piisab teadmistest, et tervislik toit tehakse värskest toorainest ja taldrikul võiks olla erinevaid värve. Neid loovad näiteks värsked salatid, mis lisatakse hõrgutavale liha- või kalatükile. Väärib märkimist, et 73% Maximas müüdavast lihast on pärit Eestist.

Taskukohase hinnaga on Maxima kauplustes saadaval kõik heaks toiduvalmistamiseks vajalik. Liha ja kala juurde saab valmistada vitamiinirohkeid ja maitsvaid salateid. Ilu ja eksootikat saab salatile lisada erinevate marjade ja puuviljadega – proovi rohelise salati juurde näiteks maasikaid või granaatõunaseemneid või muuda salat põnevamaks seemnete lisamisega.

Maximast ostes säästad aega ja raha

Maximast toidu varumine on kiire ja lihtne – kõik on kodulähedases poes olemas! Selleks et osta kvaliteetset liha, kala, teraleiba ja salativalikut, pole vaja minna erinevatesse poodidesse ega mõttetult aega kulutada.

Toiduvalik on lai väga erinevates tervislikes toidukategoorias. Hinnavõrdluses on tulnud ka välja, et Maxima pakub madalaima hinnaga mune kaubanduses.

Hea nipp on ka Maxima äpi kasutamine – nutikas mobiilirakendus aitab ostukorvi summal silma peal hoida. Enne poodi minekut tasub ostud läbi mõelda, siis kulub alati vähem raha.

Kindlasti tasub hoida pilk peal ka Maxima iganädalasel kliendilehel ja erinevatel kampaaniatel – nii saab säästa veelgi enam raha, samuti aga rikastada oma toidulauda erinevate toodetega.

Kokkamine on kiire ja mõnus

Kes kodus kokkamise rõõmu kätte saab, ei taha tavaliselt enam valmistoidust kuuldagi. Koduköögis askeldades saab süüa märksa värskemat ja maitsvamat toitu, boonusena väheneb igakuine toidule kuluv rahasumma märgatavalt. Maxima soov on tuua kodus kokkamine taas tõusvaks trendiks ja just seepärast pakub ka Maxima odavat toidukorvi kõikide toidukategooriate vahel.

Levinud on väide, et toidu tellimine aitab aega säästa. Kiire katse tõestab, et kodus toidu valmistamine on sama kiire tegevus.

Liha- või kalalõigu valmimine ahjus, pannil või aurutis võtab aega vaid mõned minutid, selle aja jooksul saab taldrikule sättida oma lemmiksalatid. Tomat lisab punast, porgand oranži, kurk ja lehtsalat rohelist, paprikalõikudest võib kujundada kasvõi valgusfoori. Silm lausa puhkab luksuslikult värvilisel serveeringul!

Kui selle kõrvale lisada paarikümneminutilise ootamise järel saabunud valmispraad, on kodutoidu eelistamine imelihtne – sobivam maitseainebukett, vähem rasva ja vähem soola! Lisaks ka vähem pakendit ja lühem ooteaeg.

Kasulik valik ka trennisõpradele

Maximast leiab ka suure valgusisaldusega laktoosi- ja gluteenivabu tooteid. Tõelistele trennisõpradele on lai valik proteiini-shake’e ja -pulbreid. Saadaval on lai valik proteiinibatoone, samuti uudistooteid, nagu vaarika-kirsimaitseline kollageenipulber. Kõige laiem valik on suuremates XXX kauplustes.

Magusalembelistele on samuti rohke valik tervisetooteid, mis on väikese suhkrusisaldusega ja kiudaineterikkad, näiteks pähklivõibatoonid, toortatrakrõpsud, riisivahvlid šokolaadiga, gluteenivabad kookoseküpsised ja hummusekrõpsud.

Kui hindad maitsvat ja tervislikku toitu, sea sammud lähimasse Maximasse – kõik vajalik on odava hinnaga ootel!

Jaga
Kommentaarid