Õigete iluhooldustoodete kasutamine aitab tagada ilusa näo, terved juuksed ning särava naeratuse. Kõik, mis vaja ka kõige nõudlikumale maitsele, leiad Maximast!

Anne Veski igavese ilu saladused

Eelmisel sügisel selgus Anne Veski muljetavaldava soengu saladus, ent Anne tunnistab rõõmuga, et loomulikult vajavad tema juuksed lisaks ehmatustele teiste poodide hindade üle ka korralikke juuksehooldusvahendeid, mida ta just Maximast osta eelistab.

Alati kaunis diiva kinnitab, et korralik hooldus on ülitähtis ka noorusliku näo ja kaela tagamiseks ning lisab oma südamliku huumoriga, et tal läheb juba Maximasse sisse astudes alati tuju heaks, kui ta Maxima värsket puuviljavalikut näeb.

„Kui juba õun ja pirn suudavad olla nii värsked, suudan mina ka," ütleb nõudlik daam ning suundub puuviljaleti külastamise järel kosmeetikariiulite poole.

Seal on praegu ka eriti palju uudistamist, sest kampaania Ilu Mõte toob parimad kaubad kodulähedasse poodi odava Maxima hinnaga.

Aastad annavad naiste välimusele pigem aktsenti ja võlu, ent selleks, et see väsinud ilme taha peitu ei jääks, on hea kasutada erinevaid nahka toitvaid ning nooruslikkust lisavaid tooteid. Tasub otsida märksõnu hüaluroonhape ja kollageen, sest just need ained on naha nõtkuse ja tervise saladused.

Maximas on ootel hea valik vananemisvastaseid kreeme ja seerumeid. Parimate ilulaborite toodete hinnad algavad altpoolt kümmet eurot. Anne Veski tunnistab, et Maxima kvaliteetsete kosmeetikatoodete valikust on kerge leida just enese jaoks sobivaimat.

Mis on meeldejääva soengu valem?

Ilusaid juukseid ei saavutata mitte maagia, vaid teaduse abiga. Kaasaegsed juuksemaskid, šampoonid ja palsamid on nüüd Maximas eriti soodsate hindadega.

Kuna hindu on Ilu Mõtte kampaania raames langetanud kolmandiku kuni poole jagu, võib komplekti juustehooldustooteid koos värske särava värviga kätte saada väga soodsalt - iga toode maksab vaid paar-kolm eurot. Arukas tarbija saab neid varuda ka hilisemaks kasutamiseks.

Ilu Mõte kõnetab ka härrasmehi

Kindlasti pole ilus ja hoolitsetud välimus üksnes naiste pärusmaa. Mehed leiavad Maximast samuti hulga kasulikke tooteid, mile abil oma parim välimus kiiresti esile manada. Valikus on nii nahahooldustooted kui ka kõik, mida on vaja soliidseks habemeajamiseks - mõnusaimate lõhnadeni välja.

Kaunina läbi aja

Et enese eest hoolitsemine rahakotti auku ei jätaks, saab Ilu Mõtte ajal mõned soodsad kampaaniatooted ka ette valmis varuda. Juuste- ja suuhooldustooted ei aegu ning kreemidele on säilivustähtaeg peale märgitud.

Lisaks on kampaanias mitmeid kestvustooteid, näiteks fööne ja epilaatoreid, praegu eriti odavate hindadega.

Hinnatud kaubamärgid

Ilu mõtet aitavad sel kevadel leida nii vanad olijad kui ka mitmed uued tulijad -
MAURISSE, FELCE AZZURRA, MISS MAGIC, KILLYS, SAPONELLO, TONI&GUY ja
paljud teised. Unustatud pole nägu, keha, juukseid ega kaunist naeratust.

Unistad kaunist naeratusest? Vali Hispaania päritolu valgendavad hambapastad WOOM. Ja jäta meelde kaubamärk PETITFEE, sest üks kuumi trende ilumaailmas on kosmeetika- ja ilutooted Koreast. Korea naiste üks ilu saladusi ongi muide nende kosmeetikalaborite kõrge teaduslik tase ning õigete looduslike komponentide kasutamine.

Neile, kes eelistavad eestimaist, on Maximas ilutooted brändidelt NATURA ESTONICA, NATURA SIBERICA ja PUHAS LOODUS.

Kevadpäikese soojuses muutub väga oluliseks oma naha kaitsmine liigse kiirguse eest. Selleks pakub Maxima AUSTRALIAN GOLD kampaaniatooteid, mille hulgast leiavad enesele sobiva igas vanuses inimesed - lastest seenioriteni.

AUSTRALIAN GOLD tooteid kasutades pole vaja vältida ka suvepäikese mõnusat kuumust - õige hoolitsus tagab ilusa kuldpruuni jume ilma kahjustusi kartmata.

Selles, kui head pakkumised teda ootavad, saab igaüks veenduda, kui uudistab Ilu Mõtte kampaaniatoodete kataloogi.

Jaga
Kommentaarid