Igaühele oma. Cheddari-peekonisalat, passioni-maasikapavlova, vaid Maximas müügil olevad kiivipirukad, Eestis ainulaadne puuviljadega poke ning palju muud uut, head ja paremat on nüüd saadaval nii kergema kui rammusama kraami austajale.

Lähed poodi? Küsi Meistrite Kvaliteedi märki kandvaid uudistooteid! Uusi maitseid leidub igas Maxima kaupluses, ent mida suurem kauplus, seda laiem on ka valik.

Liharoast salati ja supini - sind ootavad mitmekesised ja uued maitseelamused

Maxima Meistrite Kvaliteedi kokad ütlevad, et maitsva ja huvitava toidu eelduseks on lennukad ideed. Tõepoolest - häälesta end juba praegu pika, külma talve lainelt päikseliste maade maitsetele! Seesami ja vürtsikate kastmetega maitsestatud aasiapärane kanakints sobib selleks hästi. Sest see on pehme, hästi küpsetatud, mahlane.

Uus marokopärane kanapada viib kanaliha kokku kikerherneste ja aprikoosiga. Kikerhernes on kuulus oma kõrge kiudainete- ja valgusisalduse ning seedimist soodustava toime poolest. Aleksander Suure omaaegne lemmikvili aprikoos seevastu mõjub hästi närvidele ja väärib tiitlit „vitamiinipomm“.

Feta-granaatõunasalat hellitab sind vitamiinide ja uudse maitsekogemusega, kus feta ja granaadi kõrval lisab huvitavat mekki beebispinat. Mozzarella, päikesekuivatatud tomat ja mahlane Eesti sea kaelakarbonaad aga üheskoos on andnud tulemuseks nauditavalt hõrgu ahjuliha.

Ihkad vahelduseks kaalu langetavat suppi? Ole lahke! Appi tõttab tomat, tuntud kaalulangetaja - üks keskmine tomat sisaldab vaid umbes 30 kalorit ja nii on ka tomatisupp abiks kilode kontrollimisel. Et Meistrite Kvaliteedi uus tomati püreesupp oleks ühtlasi ka meeldejäävalt maitsev, on seda rikastatud küüslaugu, rosmariini, tüümiani ning selleriga. Kui aga otsid kõhutäidet rammusamast supist, on kooreselt täidlane lihasupp täpselt see, mis vajad.

Rohkelt kerget salatit kevadgrilli vahele ja kõrvale aitab hoida rannavormi

Saabumas on päikselised päevad, mil terve Eesti grillib. Mida panna säriseva liha kõrvale? Iga grillipeo või aiapikniku teeb veelgi mõnusamaks salat. Huvitavaks lisandiks sütel küpsetatud lihale võiks olla näiteks uus grilljuustusalat või kartulisalat kodujuustuga.

Grillihooaja algusest ei jää kaugele ka rannahooaeg, ning päevakorda tõuseb igakevadine küsimus: mida toidulaual eelistada, et söök ei oleks mitte ainult maitsev, vaid ka meeldivalt figuurisõbralik? Hea lahendus on süüa grilli kõrvale võimalikult palju värskeid, kergeid salateid. Või eelistada esimeste kevadiselt päikseliste grilli-nädalalõppude vahelisel ajal näiteks Meistrite Kvaliteedi uusi poppe poke-kausse.

Kas teadsid, et üks vägevamaid looduslikke rasvapõletajaid on ananass, mis ühtlasi aitab ka tselluliidi vastu? Tervislik ja vitamiinirikas puuviljadega poke põimib värskendavad ananassi-, meloni-, arbuusi-, kiivi- ja viinamarjamaitsed magusate kookoshelvestega, sushiriis aga aitab assortiiga kaasa anda mõõduka täiskõhutunde. Kreveti-poke pikantse kastmega krevetid, marinaadis sushiriis ja beebispinat sulanduvad aga täiuslikult ühte laimi ning koduselt harjumuspärase värske kurgi ja kirsstomati maitsetega.

Võimalust igapäevaseks mõnusalt kergeks eineks pakuvad ka mitmed salatid. Proovimist on väärt nii tervisliku ja kiudainerikka täistera-pasta salat kanaga kui ka Caesari salat marineeritud tofuga. Tofu on 2000 aastat vana, sojal põhinev populaarne taimne toiduaine, mis sisaldab vähe rasva ning palju valku. Sojas sisalduv fütosterool on tuntud ka kui keharasva vähendav aine.

Uus kana-kiivisalat tõestab aga, et erakordselt vitamiinirikka, rohkelt rasvu põletavaid flavonoide sisaldava kiivi mahlane ning magus maitse sobib imehästi kokku linnulihaga. Tõsta julgelt juurde - see on tervislik ja tõesti hea!

Proovi värskeid kiivipirukaid – selliseid ei ole Eestis enne tehtud!

Kiivi ongi Maximas selle kevade üheks võlusõnaks. See tervislik ja ilus vili ootab maiasmokki värske kiivimaitselise koogi kõrval ka näiteks uutes, terves Eestis unikaalsetes kiivimaitselistes pirukates. Soovid osa saada ainulaadsest maitsest? Astu läbi Maximast ja proovi!

Vajad maitsvat torti sünnipäevaks, emadepäevaks või mis tahes muu pidulikuks sündmuseks? Otsid uusi, huvitavaid kooke ja desserte koju või siis külakostiks, üllatamaks sõpru? Maximast saad kõike!

Crème brûlée ei kõla ainult hästi, vaid ka maitseb. Juba 17. sajandil Prantsuse kuningakojas nauditud brüleekreem saab Meistrite Kvaliteedi uudistordis kokku kodumaise jogurti ja vahukoorega. Tulemus? See tort viib keele alla. Ja annab hitihoiatuse magusagurmaanidele!

Kas oled kuulnud uuest marracuja- ehk granadilli-mangotordist? Ning sellest, et valem granadill + mango + värske Eesti jogurt annab kokku muljetavaldavalt meela maitseelamuse? Kui soovid lasta ennast hellitada rohelisel teel, siis proovi järgmist uudist, jogurti-rohelise tee kooki.

Mmm! Ja mis mõnus sidrunite lõhn lööb ninna, kui avad isuäratava sidruni meringue! Käsi lausa haarab lusika ja kui lusikas on käes, siis ei peatu käsi enne kui desserditops on tühi.

Kuidas kuulus ja maitsev Maxima Meistrite Kvaliteet sünnib?

Nüüd on Meistrite Kvaliteedi valikus kokku juba üle 300 hoolikalt valitud kulinaaria- ja kondiitritoote. Kõikidel uudistoodetel tuleb enne lettidele jõudmist alati läbida põhjalik degusteerimine oma ala asjatundjate poolt. Armutult praagitakse välja kõik, mis ekspertide nõudlikule maitsele ei vasta.

Ka kondiitritoodete ja roogade toorainele on seatud ranged nõuded. Peaaegu kogu vajaminev liha on pärit Eesti tootjatelt, jõuab kiiresti tootjalt kokkadeni ning see on alati värske.

Tortide-dessertide-pirukate-kookide valmistamiseks vajaminev piim on pärit kodumaistelt tootjatelt ning nende juurde käivad keedised ja moosidki valmivad siinsamas. Eksootilised marjad ja puuviljad saabuvad küll mujalt, ent siiski maadest kus on parajasti hooaeg – nii on needki maksimaalselt värsked.

Kõik see muudab hõrgutised eriliselt maitsvaks. Ja nii sünnibki Meistrite Kvaliteet. Armastusega Eesti kokkadelt.

OTSID MEISTRITE KVALITEETI JA UUSI, ÜLLATAVAID MAITSEID? Tuttavad ja kohalikud, aga ka eksootiliselt värsked maitsed - kõik, mis vaja, leiad Maximast. Ja seda alati odava Maxima hinnaga. Loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt Maxima kliendilehest.

Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid