Raguulaadne kaste valmista sügisel varutud seentest või šampinjonidest. Selle pastaroa saad ühel pannil valmis podistada.

Üks lihtsamaid toite, mida valmistada. Kasuta juba kodus kasutamist ootavaid aedvilju!


Marokopärane lihavaba pajaroog tomati ja kikerhernestega. Seda hautist saad serveerida näiteks riisi, tatra või hoopis kinoaga.



Klassikaline roog, millega ei saa alt minna! Valmista kohe suurem kogus, sest järgmisel päeval on kapsahautis veel maitsvam!



See on roog, mis seisab mitu päeva ja muutub iga soojendamisega veelgi maitsvamaks. Kõige parema pilafi hautad malmpotis, aga hädapärast kõlbab ka roostevaba paksupõhjaline kastrul.


Sibul muutub selles supis nii magusaks ja hoopis teistsuguseks, et isegi kõik sibulavihkajad söövad ja kiidavad. Lihtne, odav ja ülimaitsev!


Kas oled juba lillkapsariisi proovinud? Kui ei, siis on viimane hetk oma igapäevasesse menüüsse midagi uut ja teistsugust lisada. Valmib kiiresti, on maitsev ja tervislik!


Lihtne kana-nuudlisupp

Soojendav ja lihtne kanasupp on toitev ja kosutav. Supp on alati järgmisel päeval maitsvam!


Broilerikintsud riisipadjal


Kanapuljongis küpsenud riisipadi tuleb ahjus imemaitsev koos krõbedate broileri­kintsudega. Serveeri kõrvale veel värsket salatit ja tervislik õhtusöök on garanteeritud!

Värviline pastavorm viineritega


Toitva pastavormi teevad värviliseks eri tooni paprikad. Improviseeri julgelt – kui paprika sinu laste lemmik ei ole, asenda see mõne muu köögiviljaga.

Praetud riis munaga


Selle toidu sisse sobivad hästi ka kõikvõimalikud külmutatud aedviljasegud, mida leiab supermarketi külmletist või saad ära kasutada kõik sügavkülmikusse kogunenud jäägid.

Kreemine sibula-kartulivorm


Magusaks küpsenud sibulad õhukeste kartuliviiludega ja kreemise bešamellkastmega sobivad õhtusöögiks nagu valatult.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid