RETSEPT | Köögiviljane nuudliroog

Me ei räägi ei fusilli’st, penne’st ega spaghetti’st. Lisades pastaroa retseptile hulga köögivilju ja eemaldades rammusa koore, saame pastaroast fantastilise näite maitsvast ning tasakaalustatud lõuna- või õhtusöögist.
Kasutades kana- ja köögiviljapasta retseptis Hortexi köögivilju praadimiseks idamaiste maitseainetega, saab imelihtsalt ning kerge vaevaga lisada roale palju erinevaid maitseid ja köögivilju. Hortexi köögiviljad on säilitusainevabad, sisaldavad endas kõiki olulisi mineraalaineid ja on suurepärane võimalus tasakaalustada oma toitumist.
Koostisosad
- 1 pakk Hortexi köögivilju praadimiseks idamaisete maitseainetega
- 250 g kana rinnafileed
- 150 g munanuudleid
- 3 tl õli
- 2–3 rohelist sibulat
- pool tšillit
Marinaad
- 4 tl sojakastet
- 1 tl kartulijahu
- 2 tl vett
- 1 küüslauguküüs
- ingver
Haki ingver ja küüslauk peeneks ning sega need ülejäänud marinaadi koostisosadega. Haki kana peenikesteks ribadeks ja sega marinaadiga. Tõsta umbes 30 minutiks külmkappi. Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale juhendile. Kuumuta pannil õli, lisa marineeritud kana ja prae 5 minutit. Lisa köögiviljad ja maitseained ning prae veel 7–9 minutit. Kõige lõpus lisa pannile nuudlid.
Maitsesta sojakastme ja peeneks hakitud tšilliga. Kaunista rohelise sibulaga.